Vijesti / Sport
Sport
MEĐIMURSKE LIGE Prekid najmanje do kraja studenoga

STOLNI TENIS

MEĐIMURSKE LIGE Prekid najmanje do kraja studenoga

U prilog prekidu idu i mnogobrojni zahtjevi za odgodama utakmica trećega i četvrtog kola radi samoizolacija i pozitivnih nalaza izazvanih korona virusom pa je ovakav potez Saveza najbolje rješenje.

Poštujući Odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Međimurske županije od 6. studenoga Međimurski stolnoteniski savez je odlučio prekinuti prvenstvo Međimurskih stolnoteniskih liga Međimurske novine najmanje do kraja studenoga.

Ta odluka, doduše, izravno ne traži prekid, ali preporuča jedinicama lokalne samouprave da obustavi izdavanje na korištenje dvorane društvenih domova, a naši klubovi za svoje aktivnosti u velikoj većini koriste te dvorane. U prilog prekidu idu i mnogobrojni zahtjevi za odgodama utakmica trećega i četvrtog kola radi samoizolacija i pozitivnih nalaza izazvanih korona virusom pa je ovakav potez Saveza najbolje rješenje.

Krajem mjeseca će se, ovisno o epidemiološkoj situaciji, ponovo odlučiti hoće li se prvenstvo nastaviti ili produžiti prekid, a do tada se, uz strogo pridržavanje mjera zaštite, mogu eventualno odigrati samo zaostale utakmice trećega i četvrtog kola.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!