EUROPSKA LIGA

ZAIGRAO NA MAKSIMIRU Dario Vizinger sa svojim Wolfsbergerom izgubio od zagrebačkog Dinama

Dario Vizinger u igru je ušao u 54. minuti

Ususretu 3. kola K skupine Europske lige Dinamo je pobijedio Wolfsberger s 1:0. Tako je ostvario prvu pobjedu i odmah preuzeo vodstvo u skupini budući da je u drugom susretu Feyenoord pobijedio moskovski CSKA sa 3:1.

Bio je to susret u kojem zbog koronavirusa nije bilo čak 17 osoba, devet sa strane hrvatskog prvaka, dok je u redovima austrijskog sastava bilo osam pozitivnih. 
Imena niti jedni niti drugi nisu objavili, Dinamo je tek obznanio kako je na COVID-19 pozitivan i glavni trener Zoran Mamić, pa je utakmicu vodio Alen Peternac.

Dinamo je u prva dva kola remizirao s Feyenoordom i CSKA Moskvom, odigravši obje utakmice bez pogodaka, dok je Wolfsberger stigao u Zagreb kao lider skupina nakon što je gostovanju u Nizozemskoj svladao Feyenoord s 4:1, a kod kuće remizirao s CSKA Moskvom 1-1.

Pitanje pobjednika razrješio je pogodak Iyayia Atiemwena u 75 minuti, čime su Modri nakon 256 minuta napokon zabili pogodak u Europskoj ligi. Dodajmo kako su gosti od 45. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Matthaus Taferner.

Za goste je zaigrao i Međimurec Dario Vizinger. U igru je ušao u 54. minuti i uglavnom je bio usamljen u vrhu napada, pošto su igrali s igračem manje. U nekoliko se situacija dobro snašao u duelu s igračima Dinama, no veće opasnosti za vrata Modrih nije bilo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije