Vijesti / Sport
Sport
4. LIGA Odgogda susreta Jalžabeta i Mladosti iz Svete Marije, suspenzija za Slogu (Č)

NOGOMET

4. LIGA Odgogda susreta Jalžabeta i Mladosti iz Svete Marije, suspenzija za Slogu (Č)

Umjesto u nedjelju susret će se igrati u srijedu.

Prvenstvena utakmica 7. kola koja se trebala igrati u Jalžabetu 27. rujna godine između NK Jalžabet i NK Mladost iz Svete Marije se odgađa. Utakmica sporazumom klubova će se odigrati u srijedu 30. rujna s početkom u 16:30 sati.

Temeljem poslane zamolbe i dokumentacije NK Jalžabet vidljivo je da je zbog prometne nesreće nakon utakmice iz 6. kola 19. rujna ozlijeđeno pet standardnih igrača (Vrbek Zlatko, Ljubek Luka, Možanić Luka, Kuhar Matija i Kostelac Ivan) koji su hospitalizirni u Općoj bolnici Varaždin te im je određeno mirovanje od liječnika. Sukladno ovlasti Propozicija za natjecanje Četvrte NL Čakovec-Varaždin koji daje ovlaštenje Povjerenicima natjecanja za odgodu pojedine utakmice u slučaju više sile (nesreće igrača), a na osnovu dostavljene dokumentacije,

Zbog neizvršavanja, nepoštivanja i zanemarivanja obveza iz natjecanja i IO ŽNS Varaždin, a čiji računi nose datume do 18.08.2020. izrečena je suspenzija Sloge iz Čakovca zbog dugovanja u iznosu od 2 300 kn. Suspendirani klub ne može koristiti usluge sjedišta Četvrte NL Čakovec-Varaždin te nastupati na prvenstvenim i kup utakmicama sve dok traje suspenzija. Suspenzija stupa na snagu 48 sati od dana objave u službenom Glasniku Četvrte NL Čakovec-Varaždin. Suspenzija se odnosi na seniorsku momčad, te se ukida danom uplate.

Općinski derbi odigrali su Nedelišće i Centrometal, a izgleda da je bilo dosta žustro na terenu jer su klubovi zaradili po 300 kuna kazne zbog sedam opomena kod domaćina i šest opomena kod gostiju.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!