Ribiči iz Donje Dubrave vesele se Svjetskom prvenstvu

U subotu 2. veljače u svom ribičkom domu na Dravi redovnu godišnju izvještajnu skupštinu održali su članovi ŠRD-a “Štuka” Donja Dubrava. Predsjednik Andrej Horvat zadovoljan je radom članova u protekloj godini, a od obaveza u budućnosti istaknuo je sudjelovanje u organizaciju Svjetskog prvenstva.

Naime, Hrvatski ribolovi savez i Savez sportsko ribolovnih društava Međimurske županije dobili su domaćinstvo Svjetskog prvenstva u lovu ribe na plovak koje će se na kanalau HE Dubrava održati 2014. godine. Natjecanje ribolovaca iz cijelog svijeta odvijat će se na dvije staze.

Jedna će biti na području svetomarskih ribolovaca, a druga na području donjodubravskih ribiča i tu će biti za njih posla na pretek jer rijetki imaju priliku sudjelovati u organizaciji tako velike sportske manifestacije. – Bit će to velika čast i još veća obaveza za naše ribiče, naglasio je predsjednik Horvat. 

U ime Općine Donja Dubrava na skupu je bio predsjednik Općinskog Vijeća Željko Kovač, a prisutni su bili i predstavnici mjesnih udruga te susjednih ribolovnih društava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije