NOGOMET

KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Dinamo (D) bolji od Nedelišća, gostujuće pobjede Dinama (P) i Mladost Kometa

U 4. nogometnoj ligi bilo je zanimljivo na otvaranju proljetnog dijela prvenstva.

U prvom međimurskom ogledu Dinamo (D) pobijedio je Nedelišće golom Dominića u 25. minuti iz slobodnog udarca 1:0. Početkom drugog dijela Domašinčani ostaju s igračem manje, ali uspjeli su sačuvati prednost.

Nedeljanec i Međimurec odigrali su 4:4. Poluvrijeme je bilo 1:0. Međimurec vraća na 1:1 pa domaćin odlazi na 3:1. Naša ekipa radi ludi preokret za 3:4, ali nisu izdržali do kraja i na kraju 4:4.

Mladost (SM) poražena je od Dinama (P) 0:2. Gosti su postignuli jedan gol u prvom dijelu iz kaznenog udarca i još jedan u nastavku. Domaći predstavnik nam je rekao da su tresli okvir gola, ali da su gosti došli do zaslužene pobjede.

Zelengaj je poražen od Mladost Kometa 0:2. U prvom dijelu strijelac u 25. minuti bio je Golubić i u drugom dijelu Vađunec u 65. minuti. Tu nam je predstavnik iz Preloga kratko samo rekao zaslužena pobjeda.

4. liga: subota Omladinac (NSR) – Jalžabet 0:5, Ivančica – Sloga (Č) 3:0, nedjelja Dinamo (D) – Nedelišće 1:0, Nedeljanec – Međimurec 4:4, Mladost (SM) – Dinamo (P) 0:2, Zelengaj – Mladost Komet 0:2.

1. ŽNL: Galebu i Trnavi gostujući bodovi

U pet nedjeljnih susreta po dvije domaće i gostujuće pobjede te jedan neriješen rezultat. Trnovec je pobijedio Bratstvo (J) 2:1, a Kraljevčan je u derbiju začelja došao do pobjede nad Spartakom 3:1.

Jedinstvo (GM) poraženo je od Galeba 2:3, a Naprijed je minimalno poražen od Trnave 0:1. U Štrigovi nije bilo pobjednika gdje su Sloga i BSK odigrali 1:1.

1. ŽNL:  subota Polet (P) – Dubravčan 1:1, Centrometal – Graničar (K) 1:1, Hodošan – Podturen 2:0, nedjelja Trnovec – Bratstvo (J) 2:1, Jedinstvo (GM) – Galeb 2:3, Kraljevčan 38 – Spartak 3:1, Naprijed – Trnava 0:1, Sloga (Š) – BSK 1:1.

2. ŽNL – skupina A: Draškovec siguran u gostima

U šest nedjeljnih susreta dva gostujuća slavlja. U derbiju začelja Međimurje-Čakovec poraženo je od Bratstva (P) 1:4, a istim je rezultatom poražen Borac (T) od lidera Vidovčana 1:4.

Pobjeda Vidovčana u Turčišću

Ivanovčani su u golijadi porazili Borac (DH) 6:2. Radnički je s minimalnih 2:1 porazio ČSK. Dva susreta su završila neriješeno. Mladost (D) i Jadran odigrali su 2:2, a golova nije bilo u susretu Budućnost (P) i Drava (DM) 0:0.

U Dekanovcu bez pobjednika

2. ŽNL – skupina A: subota Draškovec-Geothermae – Croatia 7:0, nedjelja Međimurje-Čakovec – Bratstvo (P) 1:4, Mladost (D) – Jadran 2:2, Mladost (I) – Borac (DH) 6:2, Budućnost (P) – Drava (DM) 0:0, Borac PMP – Vidovčan 1:4, Radnički – ČSK 2:1. Omladinac (DS) je slobodan.

2. ŽNL – skupina B: Slakovčanima pobjeda u Vratišincu

U šest nedjeljnih susreta jedna gostujuća pobjeda. Sokol je poražen od Slobode (S) 1:2. Jedini remi bio je u Miklavcu gdje su Budućnost i Mura odigrali 1:1.

Ostali domaćini došli su do pobjeda. Lider Venera je bio bolji od Plavih 2:1 kao i u Mihovljanu sloboda protiv Hajduka (Š) 2:1. Strahoninec je bio bolji od Pobjede 3:1 kao i u općinskom srazu Mali Mihaljevec protiv Zasadbrega 3:1.

2. ŽNL – skupina B: subota Vučetinec – Omladinac (M) 2:1, Bratstvo (SV) – Hajduk (B) 4:0, nedjelja Budućnost (M) – Mura 1:1, Venera PMP – Plavi (Pek.) 2:1, Sokol – Sloboda (S) 1:2, Strahoninec – Pobjeda 3:1, Sloboda (M) – Hajduk (Š) 2:1, Mali Mihaljevec – Zasadbreg 77 3:1. Donji Koncovčak je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije