NOGOMET

TRENERSKA ORGANIZACIJA Nenad Bjelica gost predavač međunarodnog nogometnog usavršavanja trenera

U srijedu 18. ožujka u Prelogu nogometni učitelji Međimurja, Slovenije i Mađarske

Trenerska organizacija Međimurja, na čijem je čelu agilni Robert Čižmešija, 18. ožujka u velikoj dvorani kavane Lovac u Prelogu bit će domaćin i organizator Edukacijskog seminara nogometnih trenera Međimurja i to za sve kategorije, od C do EUFA PRO trenera. Predavač će biti Nenad Bjelica, trener GNK Dinamo Zagreb.

Seminar ulazi u program cjelovitog životnog obrazovanja trenera i kao takav se kroz Comet sustav boduje za osvježavanje trenerskih licenci. Seminar će biti međunarodnog karaktera jer će na istom sudjelovati i trenere iz susjedne Republike Slovenije i Republike Mađarske te susjednih Nogometnih saveza Varaždina i Koprivnice.
– Počašćeni smo što je Nenad Bjelica prihvatio našu zamolbu te da će predavati našim, ali i trenerima iz susjednih država, Slovenije i Mađarske s kojima gajimo odlične odnose. Bjelica će kroz jedan školski sat prezentirati svoj sustav rada i kako je od Dinama napravio konkurentnu momčad u Ligi prvaka i počašćeni što ćemo imamo priliku slušati jedno od najvećih trenerskih imena ne samo u Lijepoj našoj, nego i nadaleko šire – rekao nam je u predsjednik ZNT Međimurja Robert Čižmešija koji je uložio mnogo napora da do ovog za trenere odličnog seminara i dođe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije