NOGOMET

NASTAVAK PRVENSTVA Gostujuća pobjeda Poleta (SMnM) i domaći poraz Rudara

Tijekom subote odigrano je osam prvenstvenih nogometnih utakmica u 3. HNL Sjever, prvoj i dvije druge međimurske nogometne lige.

Započeo je proljetni dio prvenstva u 3. HNL Sjever, prvoj i dvije druge međimurske nogometne lige. U 3. HNL Sjever u Murskom Središću su igrali Rudar i Radnik Križevci. Gosti su slavili 1:2 sa svim golovima u prvom dijelu. Poveli su gosti iz kaznenog udarca već u 3. minuti. Rudar je golom Slunjskog iz kaznenog udarca izjednačio na 1:1 u 20. minuti. Slunjski ima novi kazneni udarac u 32. minuti koji ovog puta ne realizira, već trese stativu. Gosti su ostali u ovoj situaciji s igračem manje. Radnik postiže još jedan gol u 42. minuti i na poluvremenu vodi 1:2, a i Rudar na kraju poluvremena ostaje s igračem manje pa se u drugom dijelu igra deset na deset. U drugom dijelu dominacija domaće ekipe, ali bez učinka. U sudačkoj nadoknadi gosti imaju kazneni udarac koji ne koriste.

Gostujuće slavlje Poleta (SMnM)

Polet iz Svetog Martina na Muri gostovao je kod Virovitice. S po jednim golom iz kaznenog udarca u svakom poluvremenu Polet je pobijedio 2:0. Oba puta realizator kaznenog udarca bio je Brezovec. U prvom dijelu u 31. minuti i u drugom dijelu u 52. minuti.

3. HNL sjever: subota Rudar – Radnik Križevci 1:2, Virovitica – Polet Sveti Martin na Muri 0:2.

1. ŽNL: Domaći poraz Podturna

Proljetni dio polusezone međimurskih prvoligaša otvorili su Podturen i Naprijed iz Cirkovljana. Domaćin je dobio prvo poluvrijeme 2:1, no s dva gola u nastavku pobjedu je odnio Naprijed 2:3. Kod gostiju su nam istaknuli da su dva gola postignuli njihovi nogometaši iz juniorskog uzrasta.

1. ŽNL: subota Podturen – Naprijed 2:3, nedjelja u 15:00 sati Bratstvo (J) – BSK, Trnava – Sloga (Š), Spartak – Hodošan, Graničar (K) – Kraljevčan 38, Galeb – Centrometal, Dubravčan – Jedinstvo (GM), Trnovec – Polet (P).

2. ŽNL – skupina  A: Trica ekipe iz Podbresta

Kod županijskih drugoligaša u A skupini prvi su u proljetni dio polusezone u Preseki krenuli domaće Bratstvo i gostujuća Budućnost iz Podbresta. Gosti su slavili 0:3 s jednim golom u prvom dijelu i još dva u nastavku.

2. ŽNL – skupina  A: subota Bratstvo (P) – Budućnost (P) 0:3, nedjelja u 15:00 sati Jadran – ČSK, Croatia – Omladinac (DS), Vidovčan – Draškovec-Geothermae, Drava (DM) – Borac PMP, Borac (DH) – Međimurje-Čakovec, Mladost (D) – Mladost (I). Radnički je slobodan.

2. ŽNL – skupina B: Četiri utakmice i četiri neriješena ishoda

U skupini B druge lige subotnji susreti igrani su u Štrukovcu, Slakovcu, Peklenici i Donjem Koncovčaku. Hajduk (Š) i Vučetinec odigrali su 1:1 golovima u prvom dijelu. Domaćin je poveo, a gosti su izjednačili iz kaznenog udarca.

U Slakovcu su Sloboda i Strahoninec odigrali bez golova 0:0. Domaćin nam je rekao da su bili bolji i da nisu realizirali više izglednih prigoda. Bez golova je bilo i u susretu Donji koncovčak – Budućnost (M) 0:0.

U Peklenici je palo najviše golova, ali opet pobjednika nije bilo. Plavi i Sokol završili su 3:3. Poluvrijeme je bilo 1:2. Imali su gosti iz Vratišinca i 1:3, ali Pekleničani se nisu dali i ma kraju je završilo 3:3.

2. ŽNL – skupina B: subota Hajduk (Š) – Vučetinec 1:1, Sloboda (S) – Strahoninec 0:0, Plavi – Sokol 3:3, Donji Koncovčak – Budućnost (M) 0:0, nedjelja u 15:00 sati Zasadbreg 77 – Bratstvo (SV), Omladinac (M) – Mali Mihaljevec, Pobjeda – Sloboda (M), Mura – Venera PMP. Hajduk (B) je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije