Vijesti / Sport
Sport
IZVRSNA VIJEST Izvršni odbor HNS-a donio odluku o izgradnji pet nogometnih terena po županiji
hns-cff.hr

NOGOMET

IZVRSNA VIJEST Izvršni odbor HNS-a donio odluku o izgradnji pet nogometnih terena po županiji

Pod ravnanjem predsjednika HNS-a Davora Šukera u Zagrebu je održana 19. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Izvršni odbor HNS-a donio je odluku o izgradnji pet nogometnih terena po županiji, čime će Hrvatski nogometni savez podržati izgradnju ukupno 105 novih terena te nastaviti svoja znatna financijska ulaganja u hrvatsku nogometnu infrastrukturu i nogometnu bazu.

Na sjednici Izvršnog odbora također su usvojeni Izvještaj o radu te Završni račun i financijski izvještaj za 2019. godinu. Navedeni dokumenti upućeni su na usvajanje Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza, koja će se sastati 18. ožujka 2020. godine.
Na sjednici je usvojen novi Pravilnik o statusu igrača i registracijama, koji će znatno unaprijediti, modernizirati i ubrzati proces registracija i prava nastupa igrača, kao i novi Pravilnik o licencama za trenere te Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o nogometnim natjecanjima. Također su imenovani članovi Komisije za licenciranje i Žalbenog tijela za licenciranje u novom mandatu, donosi hns-cff.hr.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!