Vijesti / Sport
Sport
BITI ILI NE BITI Kuglači Željezničara dočekuju Osijek

KUGLANJE

BITI ILI NE BITI Kuglači Željezničara dočekuju Osijek

Iako ima još dosta prvenstvenih kola u 1. kuglačkoj ligi subotnji susret u Čakovcu je vrlo bitan za našeg prvoligaša.

Kuglače Željezničara iz Čakovca u subotu čeka utakmica koja bi mogla odlučivati o njegovom statusu prvoligaša i za slijedeću sezonu. U goste mu dolazi sada posljednjeplasirani Osijek, ali koji ima samo dva boda manje. Oni su u posljednjoj utakmici osvojili bod na gostovanju što im je sigurno podstrek, a uz to u mini prijelaznom roku doveli su i pojačanje iz Srbije.

Sve to ne bi trebalo 'interesirati' kuglače Željezničara jer u preostala tri domaćinstva moraju ostvariti barem dvije pobjede. Na ovoj utakmici će konačno biti u kompletnom sastavu, a u dvije utakmice protiv najjačih hrvatskih klubova pokazali su da mogu odigrati kvalitetno. Odlučivat će nijanse, koliko će treneri pogoditi pozicije kuglača, bolja inspiracija tog dana i tko bolje izdrži pritisak da se bodovi moraju osvojiti, jer i Osijek će igrati pod tim teretom.

Utakmica  se igra u subotu od 14:30 sati, na kuglani SRC Mladost, a sigurno je da se može očekivati vrlo neizvjesna utakmica u kojoj se nadamo dobrom ishodu za čakovečke kuglače.

U nedjelju se u Čakovcu igra ekipno prvenstvo Hrvatske za kadete. Nastupa deset ekipa iz cijele Hrvatske, a među njima i kadetska ekipa čakovečkog Željezničara. Prvenstvo se igra od 10 do 18 sati, a kadeti Željezničara nastupaju od 10 do 13 sati.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5947

Reci što misliš!