Novih 15 medalja za grapplere iz Preloga

Minule subote ekipa grappling kluba “Maximus” Prelog sudjelovala je na otvorenom prvenstvu Hrvatske u grapplingu po FILA pravilima koje je održano u Virovitici. Na sjajno organiziranom eventu, ekipa Maximusa, predvođena trenerom Daliborom Igrecom i uz potporu vjernih fanova i simpatizera kluba, osvojila je čak 15 medalja u kategorijama kadeta, juniora i seniora, od čega je 7 bilo zlatnih.

Posebno treba istaknuti trojicu članova kluba Maximus – Dejana Vuka, Karla Bermaneca i Gorana Čanakija. Oni su osvojili medalje (2 zlata, srebro i bronca) u najbrojnijim i najtežim seniorskim kategorijama, pokazavši pred očima predsjednika Hrvatskog grappling saveza iznimnu vještinu i sposobnost, demonstrirajući grappling na najbolji mogući način.

Naravno, treba naglasiti kako su i najmlađe snage kluba – Pavao Horvat, Marko Bogdan, Jasmin Ilijaš i Denis Gorupić, doslovno prohujale kroz svoje kategorije u uzrastima kadeta i juniora jer su ukupno osvojili 8 medalja osvojivši ukupno (4 zlata,2 srebra i 2 bronce). Ne treba zaboraviti i na iznimno zalaganje, požrtvovnost i prenošenje znanja i vještine Dalibora Igreca koji od svojih učenika polako stvara prave sportaše i buduće šampione.


Osvajači medalja:

Pavao Horvat: zlato i bronca – kadeti i juniori
Denis Gorupić: zlato i srebro – kadeti i juniori
Marko Bogdan: zlato i srebro – kadeti i juniori
Jasmin Ilijaš: zlato i bronca – juniori
Alen Špirk: zlato i bronca – seniori
Dejan Vuk: bronca – seniori
Karlo Bermanec: srebro – seniori
Denis Tkalec: bronca seniori
Goran Čanaki: 2 zlata seniori

Iz kluba posebno zahvaljuju Gordanu Horvatu Krešimiru Jurčecu i obitelji Gorupić  na nesebičnoj pomoći i donacijama, bez čije bi velikodušnosti svi ovi rezultati bili teško ostvarivi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije