Tri zlata za grapplere iz preloškog Maximusa

Grappling klub Maximus Prelog, u sastavu Patrik Tkalec, Ivana Husajina, Josip Lukovnjak i Alen Špirk nastupili su na otvorenom prvenstvu Hrvatske u grapplingu za kadete i juniore po ADCC pravilima,održanom u Zagrebu.

U konkurenciji 50-ak natjecatelja i natjecateljica iz 9 klubova međimurski grappleri osvojili su tri zlatne medalje plus pehar za najbolju juniorsku borkinju.

Ivana Husajina je u svom premijernom nastupu osvojila zlato u kategoriji juniorki do 65 kg te pritom osvojila i pehar za najbolju juniorku prvenstva.

Patrik Tkalec je ”pomeo” konkurenciju u kadetima do 62 i juniorima do 64 kilograma pobijedivši u 4 borbe prekidom.  Najimpresivnija je bila pobjeda u finalu juniora kada je ugušio protivnika za samo 6 sekundi borbe.

Josip Lukovnjak, također u svome premijernom nastupu, pružio je jako dobar otpor, no na kraju tijesno izgubio na bodove u kategoriji kadeta do 68 kg.

Grapplere iz Maximusa sada očekuju dva vrlo važna i teška ispita ,ADCC prvenstvo Hrvatske za seniore u Zagrebu, 7. prosinca. i otvoreno prvenstvo Hrvatske u grapplingu tjedan dana kasnije u Virovitici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije