Sportski vikend

Nogomet: Kadeti Međimurja u kupu dočekuju Slaven Belupo, ŽNK Trnava slavi 15 godina djelovanja; Mali nogomet: Turniri u Štrigovi, Belici i Čakovcu; Odbojka: Kaštel, Totovec i Nedelišće gostuju; Rukomet: Derbi susret Zrinskog i Podravke Lino; Košarka: Čakovec domaćin Petru Zrinskom; Kuglanje: Željezničar kod Zanatlije.

U pretkolu hrvatskog nogometnog kupa kadeti Međimurja gostovali su kod Radnika gdje su odigrali 1:1, da bi nakon izvođenja jedanaesteraca slavili 5:4. U prvom kolu kupa mladi čakovečki nogometaši dočekuju Slaven Belupo.  Utakmica se igra u subotu, 1. prosinca u 11:00 sati na pomoćnom terenu stadiona Mladosti u Čakovcu.

Škola nogometa “Sveti Martin” organizira memorijalni turnir u sjećanje na tragično preminulog člana škole nogometa Patrika Čurina (12.6.2001. – 21.8.2012.). Turnir se održava u školskoj dvorani OŠ Štrigova u subotu 1.12. i nedjelju 2.12. ove godine. Natjecanja će se odvijati u kategorijama U-6, U-8, U-10, U-12 i U-14, a natječu se ekipe iz Slovenije i Hrvatske.

Prvi zimski malonogometni turnir odigravat će se u Belici u novoizgrađenoj sportskoj dvorani u organizaciji NK BSK Belica od 01. do 23. prosinca povodom 60 obljetnice kluba. Turnir se igra svake subote i nedjelje u konkurenciji seniora, veterana i pionira.

U nedjelju Ženski nogometni klub Trnava iz Goričana, jesenski prvak 2. HŽNL sjever – zapad  proslavlja 15. obljetnicu uspješnog djelovanja i postojanja kluba. U 13:00 sati odigrat će se prijateljske nogometna utakmica Trnave i ŽNK Osijek, a od 16:00 sati svečanost će se održati u Hotelu Kralj u Donjem Kraljevcu.

U nedjelju u dvorani ETŠ započinje 23. memorijalna malonogometna liga Josip Francki Joja.

U 2. odbojkaškoj ligi za žene Kaštel iz Pribislavca u nedjelju u 14:30 sati gostuje kod Velike Gorice. Kod odbojkaša Totovec u subotu u 15:15 sati gostuje kod lidera Varaždina, a Nedelišće je gost Quirin iz Siska u subotu u 16:00 sati.

U posljednjem jesenskom kolu 1. rukometne lige Međimurje gostuje kod Osijeka. U 2. ligi rukometaši Preloga idu u goste fenjerašu Đurđenovcu.

U pretposljednjem jesenskom kolu Druge hrvatske rukometne lige – sjever za žene igrat će se derbi u kojemu drugoplasirani Zrinski iz Čakovca dočekuje Podravku Lino. Čakovčanke su 2. na tablici s 11 bodova (pet pobjeda i dva remija uz nepravedno oduzeti bod od strane Hrvatskog rukometnog saveza), dok su Koprivničanke prve s 12 bodova (šest pobjeda i poraz). U prošloj sezoni bilo je gusto u Čakovcu kada je Zrinski u 4. kolu slavio 27:26 na svom parketu, a u Koprivnici je Podravka Lino bila uvjerljiva 25:15. Susret koji odlučuje o vodećoj poziciji igrat će se u subotu u 13:30 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu i iz kluba pozivaju navijače da svojim bodrenjem pomognu međimurskim rukometašicama.

U 3. ligi rukometašice Preloga igraju s Mlinarom u subotu u 16:00 sati, a rukometašice Čakovca s drugom ekipom Koke u 19:00 sati.

U košarkaškoj A – 2 ligi sjever Čakovec i Petar Zrinski igraju u subotu u 16:30 sati u dvorani 2. OŠ u Čakovcu. Rudar gostuje kod Ivančice u subotu u 16:00 sati, a Međimure je u nedjelju u 17:00 sati u Đurđevcu kod Mladosti.

U 8. kolu C lige parovi su Prelog – Nedelišće, Mladost – Dubravčan, Čakovec BŠT – Grafičar i Donji Kraljevec – Međimurje Globetka.

Nakon malog predaha nastavlja se 2. kuglačka liga. U 9. kolu čakovečki Željezničar u subotu gostuje u Sisku kod Zanatlije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije