Jesenski učinak nogometaša iz Nedelišća

Jesenski dio sezone u međimurskim ligama je završen, a mlađe uzrasne kategorije i veterani još su ranije odigrali posljednje kolo. Veterani su još jednom dokazali svoju nedodirljivost u zapadnoj skupini, te su u 13 odihranih utakmica ostvarili čak 12 pobjeda, a samo su jednom odigrali neriješeno, što im je u konačnici donijelo 37 bodova (od maksimalnih 39). Da ne bi imali sve pobjede pobrinula se drugoplasirana Sloga već u 3. kolu kad je u Čakovcu utakmica završena 1-1.

U osam utakmica nisu primili gol i zato imaju uvjerljivu gol razliku 43-11, što u prosjeku znači da su postizali više od tri pogotka po utakmici. Od uvjerljivih pobjeda najteže je stradalo Bratstvo iz Savske Vesi koje je na otvaranju prvenstva poraženo sa 7-0. Ipak, najviše se golova vidjelo u općinskom derbiju protiv Slobode iz Slakovca koji je završio pobjedom 5-4. Ako i u proljeće nastave ovim ritmom teško da mogu ispustiti velikih osam bodova prednosti pred već spomenutom Slogom koja se nalazi na 2. mjestu.

Juniori su u svojoj ligi potpuno podbacili, u konkurenciji od deset klubova nakon devet kola zauzimaju tek pretposljednje 9. mjesto sa devet osvojenih bodova. Ostvarili su samo tri pobjede, a šest puta su bili poraženi s ukupnom gol razlikom 14-25. No, sezonu su započeli odlično, u 1. kolu na gostovanju kod Centrometala pobijedili su 2-0, a samo tjedan dana kasnije palo je i Međimurje u Čakovcu rezultatom 1-0. Zatim su dvaput poraženi, da bi u 5. kolu ostvarili pobjedu 4-1 protiv Šenkovca, sve tri pobjede su protiv momčadi koje se nalaze na posljednja četiri mjesta na tablici. Naslov jesenskih prvaka pripao je neporaženom Strahonincu koji je osvojio 23 boda.

Pioniri su zajedno s Centrometalom iz Macinca bili dominantni u svojoj ligi. U osam utakmica ostvarili su sedam pobjeda, a u međusobnom dvoboju s Centrometalom odigrali su neriješeno 1-1. Objema je to jedini remi, te imaju po 22 osvojena boda, no Macinčani se nalaze na 1. mjestu zbog bolje gol razlike. Pioniri Nedelišća postigli su 34 pogotka, a primili samo 9. Prvi pratitelj, trećeplasirana Sloboda iz Slakovca ima 18 bodova, dok su ostali klubovi na više od deset bodova razlike. Uz malo sreće u nastavku prvenstva sasvim sigurno mogu doći do naslova prvaka na kraju sezone, čime bi ponovili uspjeh generacije od prije tri sezone.

Mlađi pioniri se kao i juniori nisu baš iskazali u prvom dijelu sezonu. Prošle sezone u ovom uzrastu bili smo doprvaci na kraju, što se sad najbolje vidi po rezultatima pionira, dok nova generacija očito ne može do takvih uspjeha. U sedam utakmica ostvarili dvije pobjede, jednom su odigrali neriješeno, a četiri puta su bili poraženo što je sa sedam bodova dovoljno za tek 6. mjesto od osam klubova. Jesen su završili s gol razlikom u minusu 15-31. Maksimalan učinak ostvarila je čakovečka Sloga koja je ostvarila svih sedam pobjeda s impresivnom gol razlikom 54-2, donosi nk-nedelisce.blog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije