Početnici i limači Spartaka jesenski prvaci

Nogometna škola “Spartak” iz Male Subotice relativno je siromašna godinama svojeg postojanja, ali bogata uspjesima postignutim u tom kratkom roku. U kratko je vrijeme posložena tako da besprijekorno djeluje s perspektive organizacije, što svakako treba zahvaliti angažmanu i trudu predsjednika škole Željku Horvatu, koji uz pomoć svojih suradnika (uglavnom roditelja djece-polaznika škole) uspijeva većinu zamišljenih i planiranih i sprovesti.

Usporedno s tim, rezultati su vidljivi i na sportskom planu. Iako s osnivanjem škole i sastavljanjem ekipa početnika i limača, rezultati nisu bili na nekoj razini, upornim se i kontinuiranim radom došlo do rezultata vrijednih spomena i isticanja. Nakon što su ostvareni odlični rezultati na raznoraznim dvoranskim ali i vanjskim turnirima, ostvareni su ove polusezone odlični rezultati i u prvenstvu, i to u obje kategorije.

Nakon što se najmlađa ekipa, ekipa početnika već prošle sezone zaustavila nadomak prvom mjestu, ove je polusezone učinjen korak više i jesenski dio sezone završava na  prvom mjestu sa maksimalnim brojem bodova i uz impresivnu 48-4 gol razliku. Izdvajati bilo kojeg igrača u takvom uspjehu bilo bi nepravedno jer je svaki od igrača dao svoj doprinos ovom rezultatu.

Isto tako, rezultatske uspjehe početnika pratili su i limači koji su također odigrali odličnu polusezonu te ju, kao i njihovi mlađi kolege, završili na prvom mjestu s maksimalnim brojem bodova i gol razlikom 24-5. Uzroke ovako dobrim rezultatima obiju ekipa svakako treba tražiti i naći u maksimalnoj predanosti svih igrača, njihovoj ozbiljnosti i zalaganju na treninzima, velikom odazivu na treninge i željom za napretkom i uspjehom.

Vidljiv je njihov napredak iz dana u dan i na trenerima je da njihov angažman i dalje koriste, unapređuju igru kako bi zajedno došli do cilja i kraj sezone dočekali na pozicijama koje trenutno zauzimaju. Kako bi se podigla kvaliteta treninga, a zbog velikog broja djece, treneru početnika i limača Tomislavu Podgorelcu priključen je trener Marinko Juras, te su njih dvojica zajedničkim snagama vodili ekipe do tih rezultata.

Jesenski prvaci su sljedeći igrači: Jan Martan, Petar Vlašić, Antonio Držanić, Juraj Škvorc, Toni Horvat, Matej Sirc, Fran Slaviček, Matija Mendelski, Karlo Lukman, Matija Herman, Ivan Dominić, Nikola Obadić, Patrik Šoštarić, Roko Juras, Roko Škvorc, Mihael Jančec, Leonard Horvat, Dino Jančec, Leon Đurkin, Karlo Kovačić, Dario Kovačić i Eli Hrgović.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije