Međimurski grappleri uspješni u Zagrebu

U nedjelju 7. listopada članovi grappling kluba Maximus Prelog, predvođeni trenerom Daliborom Igrecom te vjernim navijačima i fanovima kluba, krenuli su put Zagreba na otvoreno prvenstvo Hrvatske u Cage grapplingu koje se održavalo u sklopu Only men stuff vikenda u shopping centru WestGate. Za one slabije upućene, grappling je borilački sport u kojem su spojene prednosti većine hrvačkih/grapplerskih športova, kao što su: brazilski jiu-jitsu, hrvanje, judo, sambo, luta livre, kempo, japanski ju-jitsu i dr.

Ekipa iz preloškog Maximusa i ovaj put se odlično predstavila hrvatskoj i međunarodnoj  publici (sudjelovali su borci iz Bosne i Hercegovine,te Slovenije) te na kraju osvojila čak 10 medalja! Time  su dečki iz Maximusa postali drugi najuspješniji grappling klub u Hrvatskoj! Osvojene su 2 zlatne, 3 srebrne i 5 brončanih medalja.

– Da organizator nije imao nekoliko velikih propusta u suđenju uspjeh bi se mjerio i većim brojem odličja. Najviše su oštećeni Luka Lukačić i Dario Pintar,kojima su medalje izmakle samo zbog sudačkih pogrešaka, rekli su nam preloški grappleri.

Osvajači medalja po kategorijama:

KADETI do 69 kg Pavao Horvat – Bronca
JUNIORI do 66 kg Jasmin Ilijaš – Zlato
JUNIORI do 71 kg Pavao Horvat – Srebro
JUNIORI do 71 kg Luka Lukačič – Bronca
SENIORI do 62 kg Alen Špirk – Zlato
SENIORI do 66 kg Alen Špirk – Srebro
SENIORI do 66 kg Jasmin Ilijaš – Bronca
SENIORI do 71 kg Luka Lukačić – Bronca
SENIORI do 84 kg Karlo Bermanec – Bronca
SENIORI do 100kg Goran Čanaki – Srebro

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije