Rukometaši Međimurja pobijedili Biograd

U susretu Prve hrvatske rukometne lige Međimurje je pobijedilo Biograd 30:26. Prvi dio završio je 14:13. Čakovčani bolje otvaraju nastavak susreta i nakon desetak minuta imaju pet golova prednosti kod rezultata 21:16.

No u 45. minuti na semaforu je 22:21. Gosti su prijetili, no domaća ekipa povećava prednost na tri gola i u zadnjih pet minuta ulazi se rezultatom 29:26. Do kraja susreta još smo jedan gol i to na čakovečkoj strani za pobjedu 30:26.

Gostujući trener istaknuo je da je ovo prvo gostovanje na kojemu su bili kompletni. Nedostajalo je malo snage i koncentracije u završnici prema njegovom mišljenju da naprave nešto više. Trener Međimurja Ivica Haček više je nego zadovoljan učinkom svoje ekipe koja je do sada sakupila tri pobjede i remi uz jedan poraz. Igra se brže i dinamičnije te se očekuje nastavak povoljnih rezultata.

U 2. ligi Prelog je slavio u Slatini 33:31 i tako je otvorio prvenstvo s dvije gostujuće pobjede najavivši visoke ciljeve ove godine. U trećem kolu Prelog je domaćin Ivanski. U 3. ligi rukometašice Čakovca poražene su na svom parketu od Velikog Trojstva 21:24 (9:10), dok Prelog sutra (nedjelja) dočekuje drugu ekipu Bjelovara u 16:30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije