Osam medalja badmintonaša u Dubrovniku

U dvorani Gospino polje u Dubrovniku u organizaciji BK ”Aedium” Dubrovnik održan je 1. Savezni turnir HK-a 2012./13. za mlađe kadete u-13, kadete u-15, mlađe juniore u-17 i seniore. Tim turnirima započela je badmintonska sezona HK-a. Na turniru su nastupile igračice i igrači iz šest klubova Hrvatske, a među njima mlađe kadetska, kadetska, mlađe juniorska i seniorska ekipa Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom  trenera  Tomislava Grubića.

U konkurenciji mlađih kadeta  Luka Grubić osvojio je 2. mjesto i srebrnu medalju izgubivši u finalu od Doriana Cvijanovića (V. Gorica ) 2:0 dok je u polufinalu pobijedio favoriziranog domaćeg igrača Lukšu Zlošila 2:0 (22:20, 21:12). U konkurenciji parova Luka je s domaćim igračem Erikom Holerom osvojio  također 2. mjesto i srebrnu medalju.

U konkrenciji mlađih kadetkinja  naša Laura Horvat osvojila je 2. mjesto i srebrnu medalju izgubivši u finalu od domaće igračice Mie Čerjan 2:0 dok je u paru sa domaćom igračicom Nikom Grljević također osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju.

U konkurenciji kadeta Filip Bel osvojio je 4. mjesto, Lino Zadravec 7., Luka Grubić 8. i Sebastian Krznarić 11. mjesto. U konkurenciji parova naš par Filip Bel / Lino Zadravec osvojio je 2. mjesto i srebrnu medalju izgubivši u finalu od para Belas / Pekas (MZ) 2:0. Drugi naš par L. Grubić / S. Krznarić osvojio je 5. mjesto.

U konkrenciji kadetkinja naša Laura Horvat osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju, a u konkurenciji parova s domaćom igračicom Andreom Vlašić 2. mjesto i srebrnu medalju. U konkurenciji mlađih juniora Filip Bel osvojio je 4. mjesto, a Sebastian Krznarić 8. mjesto. U konkurenciji parova Filip Bel i Lino Zadravec osvojili su 3. mjesto i brončanu medalju.

U konkurenciji seniora naš Viktor Ružić osvojio je 7. mjesto, a u parovima s trenerom Tomislav Grubićem 4. mjesto. Osvajanjem osam medalja (6 srebrnih i 2 brončane) medalja na 1. Saveznom turniru mladih u Dubrovniku naši mladi igrači najavili su uspješnu sezonu u HK-u 2012/13.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije