Odbojkaši Centrometala ispali iz Kupa Hrvatske

Iznimno loš dan svih odbojkaša Centrometala urodio je ispadanjem iz Kupa Hrvatske. Nakon pobjede u prvom susretu u Zagrebu Centrometal je isto trebao potvrditi na domaćem terenu. Međutim gosti su prvo dobili susret sa 3:0, a nakon toga i “zlatni” set koji ih vodi u četvrtfinale.

Počeo je domaći sastav sa Gotalom, Kurtešom, Vincekom, Križanovićem, Palinkašem i Marinom Posavcem, te liberom Petranom. Igralo se dobro u napadu, ali bez bloka i igre u obrani. Tako stanje je sve do vodstva Centrometala od 17:16. Nakon toga gosti osvajaju pet uzastopnih poena što održavaju za konačnih 25:20. U drugom setu trener Kirić ubacuje Tomicu Posavca umjesto Vinceka da popravi igru u polju.

I to se doista desilo, ali previše kontri nakon toga domaći nisu iskoristili, te su gosti poveli čak sa 18:11. Nije se Centrometal predao, te su uspjeli izjednačiti već pri 20:20. Nakon toga igra se poen za poen do 22:22. Kod 22:23 u napadu ne prolazi Kurteš, gosti dolaze do set lopte koju odmah koriste za 2:0. I nakon tako izgubljena dva seta Centrometal potpuno staje. Preostala dva seta gosti su puno bolji te iste osvajaju 25:20 i 15:7.

Jednostavno kod domaćih nije bilo raspoloženog igrača, gostima je sve polazilo za rukom, te su potpuno zasluženo prošli u slijedeće kolo kupa. Nakon odličnih rezultata u pripremnom periodu šok na početku sezone. A u subotu slijedi gostovanje u Rijeci u prvom kolu prvenstva.

OKM CENTROMETAL – MOK ZAGREB 0:3 (20:25, 22:25, 20:25)
“zlatni set” 7:15

Nedelišće, dvorana Aton, gledatelja 50
Suci: Vurušić (Varaždin), Turković (Daruvar)

Centrometal: Palinkaš, Puđa, Gotal, Vincek, Petran, Harambašić, T. Posavec, M. Posavec, Kurteš, Makarov, Križanović (trener Kirić)

Zagreb: Bogdanović, Šimunić, Vujović, Ivančić, Herceg, Šmitlehner, Glavich, Mišin, Zelenika, Teppert (trener Mišin)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije