Najava: Ususret 6. kolu 2. međimurske lige istok

Croatia u lovu na prvu prvenstvenu pobjedu

Šesto prvenstveno kolo 2. Međimurske lige-istok donosi niz zanimljivih utakmica dok posljednje plasirana Croatia iz Orehovice koja je i najveće razočaranje dosadašnjeg dijela prvenstva na svom travnjaku ugošćuje solidnu Dravu iz Donjeg Mihaljevca i želi da konačno ostvari prvu prvenstvenu pobjedu.

BUDUĆNOST/P-GALEB

Budućnost iz Podbresta oslabljena neigranjem Višnjića te «uzdrmano» teškim porazom u Hodošanu ugošćuje Galeb iz Oporovca koji je nakon početnih dva poraza «uzletio» uz neriješen rezultat ostvario i dvije pobjede. U ovoj utakmici Galeb je po nama favorit ali i domaćin će sigurni smo učiniti sve da dođe do povoljnog za njih rezultata.

DRAŠKOVEC-HODOŠAN

Draškovec nakon visokog poraza u Domašincu ugošćuje na svom travnjaku Hodošan koji je u prošlom kolu na «krilima» prošlogodišnjeg najboljeg strijelca lige Zorana Strahije peterostrukog strijelca potopio Budućnost. U ovoj utakmici sva tri znaka su moguća ali po nama bliže pobjedi je zasigurno Hodošan.

TRNAVA-DINAMO/D

Trnava koja je ostvarila u dosadašnjem dijelu prvenstva u svim međimurskim ligama najviše neriješenih rezultata ukupno četiri ugošćuje vodeću ekipu prvenstva predvođena Krznarom momčad Dinama iz Domašinca. Gosti su u ovoj utakmici favoriti ali ne bi smo se iznenadili ako utakmica završi neriješeno.

ČSK-DUBRAVA

ČSK iz Čehovca ugošćuje Dubravu iz Sivice i najavljuje pobjedu s kojom bi se podigao nekoliko mjesta. A zasigurno Dubrava će učiniti sve da barem osvoji bod stoga će i ova utakmica biti zanimljiva i neizvjesna.

BORAC PMP-KRALJEVČAN 38

Susret trenutno druge ekipe Borca PMP iz Turčišća te četvrtog Kraljevčana 38* bi se mogao i nazvati derbijem kola. Domaćin želi ostvariti pobjedu te eventualnim neuspjehom susjeda preuzeti vrh dok «kraljevi» im žele nanijeti prvi prvenstveni poraz.

DUBROVČAN-VIDOVČAN

Trećeplasirani Dubrovčan sa trenutno drugim strijelcem prvenstva Brljakom ugošćuje mladu ekipu Vidovčana gdje bi trebao ostvariti pobjedu.

GRANIČAR-MLADOST/SM

Nedjelja prijepodne Graničar iz Novakovca na svom Drvariumu dočekuje Mladost iz Svete Marija pretposljednju ekipu prvenstvene ljestvici i domaći vjeruju da će ostvariti pobjedu kojom bi se još više podigli na prvenstvenoj ljestvici.

KAZNA ISKLJUČENOM IGRAČU

BUDUĆNOST (P) – Denis Višnjić 3 (tri) utakmice

LISTA STRIJELACA

12 zgoditaka – Stjepan Krznar (Dinamo D)
8 zgoditaka – Zoran Strahija (Hodošan), Benjamin Brljak (Dubravčan)
7 zgoditaka – Gregor Bunc (Hodošan)
6 zgoditaka – Miroslav Pigac (Galeb)
5 zgoditaka – Josip Igrec (Drava DM), Josip Ribić (Borac PMP)
4 zgoditaka – Rajko Gavez (Borac PMP), Aleksandar Kramar (ČSK), Bruno Dodlek (Budućnost P), Dejan Švenda (Dubravčan), Darko Čmrlec (Mladost SM)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije