Najava: Ususret 6. kolu 1. međimurske nogometne lige

Derbi začelja Polet – Omladinac

Šesto prvenstveno kolo 1. Međimurske lige u subotu otvaraju u derbiju začelja Poleta i Omladinac iz Novog sela Rok.

U ne tako davna vremena utakmice Poleta i Omladinca u znatno kvalitetnijim ligama bile su prave nogometne poslastice u kojima su navijači istinski uživali u prikazanome nogometu. Danas su ta dva kluba sa tako velikom nogometnom tradicijom u igračkim i organizacijskim problemima što je vidljivo po rezultatima u prošloj i ovoj sezoni. Domaćin ohrabren pobjedom u kup utakmici protiv Mladosti, te osvojenog boda u Čakovcu protiv Sloge očekuje i prvu prvenstvenu pobjedu. Gosti pak hendikepirani neigranjem Reicha, ali uvjereni da imaju kvalitetu da pobjednički napuste Pribislavec. Zasigurno zanimljiv susret u kojem su moguća sva tri ishoda.

RUDAR – SPARTAK

Najefikasnija ekipa u dosadašnjem dijelu prvenstva Rudar iz Murskog Središća sa vodećim strijelcem lige Šoltićem ugošćuje Spartak iz Male Subotice ekipe koja malo zabija ali i malo prima i koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva dva gostovanja ona u Belici i u Novom selu Rok prošla pobjednički. Bez obzira što je domaćin favorit gosti će učiniti sve da se po treći puta uzastopno sa gostovanja vrate punim plijenom.

SLOBODA – ČUKOVEC 77

Sloboda iz Slakovca nakon poraza u Cirkovljanu ugošćuje Čukovec i apsolutni je favorit a 12 postignuta pogotka na svom travnjaku kroz dvije utakmice i niti jedan primljeni nagoviješta gostima da ih čeka jako teška utakmica.

SOKOL-SLOGA

Mlada ekipa Sokola koja se je predstavila u dobrom izdanju u Belici ali kojoj je efikasnost najveći problem ugošćuje ekipu Sloge koja ima velike oscilacije u igri. Iako su Čakovčanci izuzetno nezgodna ekipa na gostovanju što potvrđuje pobjeda u Maloj Subotici ipak je u ovoj utakmici domaćin favorit ako njihovim strijelcima opet ne zakažu nišanske sprave.

DINAMO – BSK

Dinamo nakon pobjede u Čukovcu protiv BSK-a očekuje i drugu uzastopnu pobjedu. Gosti iz Belice iako igrom ne briljiraju ipak pobjeđuju te se očekuje čvrsta i neizvjesna utakmica.

MLADOST/I – NAPRIJED

Najveće razočaranje u dosadašnjem dijelu prvenstva momčad Mladosti iz Ivanovca ugošćuje najveće iznenađenje Naprijed iz Cirkovljana. Domaćin ohrabren igrom u Macincu želi zaustaviti pobjedonosni niz Naprijeda koji dolazi oslabljen neigranjem Horvata koji pauzira zbog tri žuta kartona. Zasigurno će biti odlična nogometna utakmica jer Mladost je kvalitetna ekipa kojoj nikako da krene dok su gosti u strašnom naletu i ako pobjednički napuste Ivanovec biti će najozbiljniji kandidat za titulu jeseni.

PODTUREN – PUŠĆINE

Nakon što im je u prošlome kolu pobjeda izmakla u posljednjim trenucima utakmice nogometaši Podturna u drugoj uzastopnoj utakmici na svom terenu ugošćuju neugodnu ekipu Pušćina. Iako su svjesni da je protivnik kvalitetna ekipa ipak vjeruju da će oni biti ti koji će se radovati nakon utakmice pobjedi.

MLADOST/P – CENTROMETAL

Najugodnije iznenađenje ekipa Mladosti iz Palinovca sa trenerom Josipom Šegovićem trenutno četvrta ekipa prvenstvene ljestvice ugošćuje trećeplasirani Centrometal predvođeni Vibovcem trenutno drugim strijelcem lige. Domaćin je moćan na svom terenu što potvrđuju četiri uzastopne (dvije prvenstvene i dvije Kup) te je i u ovoj utakmici po nama favorit.

Zbog treće opomene pravo nastupa u 6. kolu nemaju:

OMLADINAC (NSR) – David Reich
NAPRIJED – Petar Horvat

LISTA STRIJELACA

8 zgoditaka – Dario Šoltić (Rudar)
6 zgoditaka – Nenad Vibovec (Centrometal)
5 zgoditaka – Damir Režek (Naprijed)
4 zgoditaka – Dino Herc (Čukovec 77), Tomica Mlinarec (Mladost Pal.)
3 zgoditka – Nenad Škrilac (BSK), Marijan Dumančić (Centrometal), Alen Kovačić (Rudar), Boris Angel (Sloboda S)

Derbi začelja Polet – Omladinac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije