Mia i Bruno Radotić kandidati za nastup na Svjetskom prvenstvu

Cestovni izbornici (Pleško, Ruszkowski i Jokić) odredili su reprezentativce koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u cestovnom biciklizmu, koje će se u drugoj polovici rujna održati u Valkenburgu – Nizozemska.

Među njima je i dvoje međimurskih biciklista. Mia Radotić kao sigurni putnik te Bruno Radotić kao prva rezerva. Velik je to uspjeh naših Međimuraca i nagrada za naporan višegodišnji rad. Na cestovnoj utrci u kategoriji Elite M nastupit će Vladimir Miholjević, Kristijan Đurasek i Radoslav Rogina

Rezerve su Bruno Radotić i Juraj Ugrinić. Na cestovnoj utrci i utrci na kronometar u kategoriji Elite Ž nastupiti će Mia Radotić. Juniori Bruno Maltar i Josip Rumac, te juniorka Antonela Ferenčić nastupit će na utrkama na kronometar i na cestovnim utrkama.

Od ove godine UCI je uveo i natjecanje u ekipnom kronometru, ali ne po nacijama već po ekipama. Rogina i Đurasek će prije pojedinačnog nastupa imati i ekipni nastup u sastavu kontinental ekipe Adria Mobile.

Ovim putem iz kluba pozivaju sve zaljubljenike u biciklizam, a i one koji će to tek postati da prisustvuju proslavi  115. godina postojanja varaždinskog biciklističkog društva “Sloga” koji 08. rujna povodom obljetnice organizira kriterijsku trku središtem grada. Nastupat će svi najbolji mladi hrvatski biciklisti te žene. Uz to biti će organizirana i biciklijada. Više saznajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije