Odbojkaši Centrometala bolji od Varaždinaca

U prvom pripremnom susretu za novu sezonu odbojkaši Centrometala u gostima su pobijedili Varaždin Volley sa 3:1, po setovima 25:23, 20:25, 25:13 i 25:17. Za Centrometal su igrali Tomica i Marin Posavec, Kurteš, Križanović, Makarov, Palinkaš, Harambašić, David i Vuk.

U črečanskoj momčadi bilo je odsutno više igrača zbog pošteda, te većih ili manjih ozljeda. Tako nije bilo Gotala, Kovača, Petrana, Todorovića i Puđe. Međutim, ove sezone Centrometal ima jako široku klupu te se to nije trebalo osjetiti. Ali, međimurski igrači nisu baš najbolje ušli u utakmicu.

Kao da su olako shvatili Varaždince, te su teško osvojili prvi set sa dva poena razlike. Drugi set još i gore, te je on otišao na stranu Varaždinaca. Tek kad je rezultat poravnat na 1:1 igrači Centrometala su se trgnuli i uvjerljivo osvojili treći set sa 25:13. Četvrti set također je lagano pripao Centrometalu sa 25:17.

Slijedeću pripremnu utakmicu Centrometal igra u utorak u Zagrebu sa istoimenim domaćinom. Komentar na susret dao nam je trener črečanskog kluba Jadranko Kirić: – Usprkos pobjedi nisam zadovoljan niti igrom, niti zalaganjem u prva dva seta. Moji su igrači igrali onoliko koliko su oni smatrali da je dovoljno, a to definitivno nije dobro. Nadam se da takvog pristupa neće biti u narednim utakmicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije