Upisi u Karate klub Globus

Karate klub Globus Čakovec poziva svu djecu i njihove roditelje koje zanima karate sport da se priključe treninzima kluba kroz novu sezonu karate škole. Želite li odrastati zdravo, razvijati se pravilno i savladati osnove drevne istočnjačke borilačke vještine? Od najranije dobi razvijte svoje motoričke sposobnosti, samokontrolu, staloženost, borbenost duha i disciplinu kroz karate školu KK Globus.

Upisi i treninzi počinju od 10.09.2012. ponedjeljkom (od 19-20 sati) i petkom (od 18-19 sati) u staroj dvorani I OŠ Čakovec. Prvih mjesec dana (10.09.-10.10.2012.) karate škola je besplatna za sve polaznike.

Treninge će voditi iskusni treneri i natjecatelji, majstori karatea: Tihomir Grgić, prof. (izbornik hrvatske karate reprezentacije u katama i osvajač europskih i svjetskih medalja sa kata ekipom Hrvatske), Mladen Vizinger (klupski prvak Europe, prvak Hrvatske u borbama i osvajač brojnih medalji sa međunarodnih turnira) i Dejan Slukić (reprezentativac Hrvatske, prvak Hrvatske u borbama i brončani u u katama, osvajač brojnih medalji sa međunarodnih turnira).

Dodatne informacije o upisu možete dobiti na telefone: 098 426 268 (Tihomir Grgić), 091 585 0367 (Mladen Vizinger), 091 524 3580 (Dejan Slukić) ili putem e-mail adrese: info@kkglobus.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije