Najava: Ususret 5. kolu 1. međimurske nogometne lige

Derbi kola Naprijed-Sloboda/S

Ove subote/nedjelje odigrava se peto kolo najkvalitetnije Međimurske lige i donosi veliki derbi u Cirkovljanu gdje vodeći sa maksimalnim broj osvojenih bodova Naprijed ugošćuje Slobodu iz Slakovca koja je u subotnjem «uraganu» uvalila Centrometalu «petardu» te ga skinula sa vodećeg mjesta.

Domaći Naprijed za ovu utakmicu oslabljen je neigranjem zbog tri žuta kartona Filipa Horvata ali sa izuzetno raspoloženim Damirom Režekom trenutno sa postignuta 5 pogotka drugim strijelcem lige dok će gosti nastupiti kompletni. Zasigurno će utakmica biti zanimljiva, kvalitetna i odigrana pred velikim brojem gledatelja.

PODTUREN-RUDAR

Podturen u ovome prvenstvu igra promjenljivo te je ostvario kroz četiri utakmice pobjedu, remi dok je u dva navrata poražen. Novi-stari trener Ivan Hamonajec koji je naslijedio Damira Vrbanca svjestan je da bodove treba prije svega tražiti kod kuće jer na strani ekipa djeluje neprepoznatljivo.

U nedjelju im stiže Rudar iz Murskog Središća u dosadašnjem dijelu prvenstva najefikasnija ekipa predvođena vodećim strijelcem lige Šoltićem koji je dosad postigao 7 pogodaka i koja će također pokušati ostvariti pozitivan rezultat. Stoga će utakmica biti zasigurno otvorena i u kojoj su moguća sva tri rezultata.

PUŠĆINE-MLADOST/P

Pušćine predvođena trenerom Đorđevićem nakon što je pobijedila Slobodu iz Slakovca pomalo iznenađujuće je izgubila u Ivanovcu od Mladosti. Stoga će učiniti sve da ove nedjelje zaustavi Mladost iz Palinovca koja je napravila najveće iznenađenje u KUP-u Međimurja pobijedivši trećeligaša Nedelišća što potvrđuje da se radi u kvalitetnoj ekipi. Pušćine motivirano željno pobjede bez Damira Knezića koji pauzira zbog tri žuta kartona, gosti ipak istrošeni zbog utakmice u srijedu stoga je domaćin u prednosti.

CENTROMETAL-MLADOST/I

Nakon teškog poraza u Slakovcu kojeg je Centrometal doživio bez odličnog obrambenog igrača Gunca ove subote u Macincu ugošćuju Mladost iz Ivanovca predvođena novim trenerom Ivanom Davidom ali bez Nikole Horvata koji odrađuje kaznu zbog tri žuta kartona, i koja je u srijedu izgubila u Pribislavcu u KUP utakmici protiv Poleta. U ovome susretu Centrometal je apsolutni favorit ali nikad se ne zna možda Mladost iznenadi.

ČUKOVEC 77-DINAMO

Nedjelja prijepodne donosi utakmicu u kojoj Čukovec 77 ugošćuje trenutno pretposljednji Dinamo iz Palovca. I dok domaćin u utakmicu ulazi sa dvije pobjede i dva poraza i trenutno osmim mjestom palovčani su ostvarili dva neriješena rezultata uz dva poraza. Domaćin oslabljen bez iskusnog igrača Mladena Anderlina koji pauzira zbog treće javne opomene je s obzirom na iskusnu i kvalitetnu ekipu favorit na ovoj utakmici ali možda konačno Dinamo kvalitetno zaigra te napravi iznenađenje.

BSK-SOKOL

Nakon što su teže nego što su očekivali slavili u Pribislavcu nogometaše BSK-a očekuje utakmica sa Sokolom iz Vratišinca koji je u prošlom kolu ostvario prvu prvenstvenu pobjedu. U ovoj utakmici domaćin je apsolutni favorit ali sigurno se neće Sokol unaprijed predati te se očekuje zanimljiva utakmica. Omladinac nakon «petarde» u Murskom Središću ove subote u Novom selu Rok bez Marka Lukmana koji odrađuje kaznu zbog isključenja ugošćuje Spartak iz Male Subotice koji pak je iznenadila Sloga pobjedivši ga na vlastitom terenu.

I dok domaćin ima izuzetnu lošu gol razliku sa tek jednim postignutim pogotkom ali sa jedanaest primljenih gosti su postigli tri ali su također toliko i prilili. I ova će utakmica biti neizvjesna jer domaćin naprosto mora doći do pobjede dok gosti su izuzetno nezgodni na gostovanju što je osjetio BSK u Belici u drugome kolu.

SLOGA-POLET

Nakon prve prvenstvene pobjede u Maloj Subotici nogometaši Sloge u subotu ugošćuju Polet iz Pribislavca trenutno posljednju ekipu na prvenstvenoj ljestvici. Domaćin je favorit na ovoj utakmici ali oslabljen neigranjem Pere Obadića dok su gosti iz Pribislavca ohrabreni pobjedom u KUP-u protiv Mladosti iz Ivanovca pojačani Lesjakom i Vrbancem s kojima je ekipa puno kvalitetnija. Sigurno će utakmica biti zanimljiva i borbena.

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nemaju:

SLOGA (Č) – Pero Obadić
ČUKOVEC 77 – Mladen Anderlin
MLADOST (I) – Nikola Horvat
PUŠĆINE – Damir Knezić
NAPRIJED – Filip Horvat

LISTA STRIJELACA

7 zgoditaka – Dario Šoltić (Rudar)
5 zgoditaka – Nenad Vibovec (Centrometal), Damir Režek (Naprijed)
4 zgoditaka – Dino Herc (Čukovec 77)
3 zgoditka – Nenad Škrilac (BSK), Marijan Dumančić (Centrometal), Alen Kovačić (Rudar), Boris Angel (Sloboda S)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije