Nedelišće protiv Rijeke u hrvatskom nogometnom kupu!

Nakon što je Nedelišće imalo sreće u ždrijebu pretkola i izvuklo Krku iz Lozovca te bez borbe pobijedilo 3-0, u šesnaestini finala ždrijeb im je automatski dodijelio renomiranog prvoligaša i dvostrukog osvajača kupa iz 2005. i 2006. godine.

Radi se o Rijeci, klubu koji je upravo ove godine dobio novog vlasnika sa željom da izbore europska natjecanja. Pod vodstvom iskusnog trenera Elvisa Scorije u ovoj su sezoni u šest odigranih utakmica pobijedili samo jednom, neriješeno su odigrali tri puta, a dva puta su bili poraženi, trenutno drže 8. mjesto na prvenstvenoj tablici.

Ovog ljeta bili su vrlo aktivni u prijelaznom roku i doveli nekoliko velikih imena 1. HNL poput Mate Neretljaka, Josipa Brezovca, Leona Benka, Darija Kneževića, Drage Gabrića i Gorana Mujanovića, a usluge Jurice Vranješa osigurali su još na proljeće ove godine.

Rijeka je kao jedan od 16 nositelja u ovoj fazi natjecanja naravno gost, što bi značilo da na igralište u Dunjkovec-Pretetinec dolaze 26. rujna, a utakmica počinje u 15:30 sati.

Usprkos tome što se radi o srijedi i radnom danu očekuje se veliki odaziv navijača iz Nedelišća, ali i šire okolice, jer rijetka je prilika ugostiti tako veliku momčad koja dolazi kao veliki favorit.

Ipak, iznenađenje nije strani pojam u Hrvatskom kupu i iz Nedelišća se imaju pravo nadati dobrom rezultatu. – Nemamo velike šanse za prolazak dalje, ali spektakl je zajamčen i bit će to pravi nogometni praznik za sve ljubitelje dobrog nogometa – poručuju iz NK Nedelišća.

Nadamo se da će Piškor i suigrači zapapriti hrvatskom nogometnom prvoligašu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije