Nikolu Pokrivača trener potjerao iz zagrebačkog Dinama

Nakon što je nedavno zabilježena crna mrlja u njegovoj karijeri van nogometnih travnjaka, kad ga je policija u sitnim satima na Krku zaustavila pod utjecajem alkohola za volanom svojeg BMW-a X6 i oduzela mu vozačku, Nikola Pokrivač prema mišljenju trenera GNK Dinama Ante Čačića – ne zalaže se ui ne trudi dovoljno.

– Jako mi je žao i ispričavam se svima u klubu, treneru, suigračima i navijačima. Istina je da sam bio na Krku, ali nisam tamo išao u noćni izlazak nego zbog jedne privatne situacije i nisam bio pijan, no to sve skupa nije bitno jer tamo nisam trebao biti – izjavio je tada Nikola kojega je klub kaznio sa 20 tisuća eura disciplinskom mjerom!

Ovaj put nije bila riječ u direktnom kršenju kodeksa ponaša i nedisciplini.

– Nema riječi o nedisciplini. Stvar je vrlo jednostavna. Ne vidim glad u njihovim očima – odgovorio je Čačić za Sporske. Nikola čak nije bio ni u kadru za utakmicu s Mariborom. Zajedno sa Nikolom, Čačić je maknuo i novog kapetana Dinama – Jerku Leku.

Prije utakmice sa Mariborom u nekoliko smo navrata pokušavali kontaktirati našeg Međimurca Nikolu Pokrivača da najavi susret sa mariborskim Međimurcima, ali je mobitel svaki put odzvonio. Nije nam odgovoreno bilo ni na sms poruku. S druge strane, Dejan Mezga se javio i objasnio da je na snazi neka vrsta “silencio stampe” prema hrvatskim medijima, kako bi igrači bili maksimalno koncentrirani na nadolazeću prijelomnu utakmicu s hrvatskim prvakom. Na koncu, Dinamo je taj koji je slavio u gostima 0:1 pogotkom Tonela te izborio Ligu prvaka. Da je trener Maribora više vjerovao Mezgi i Zoranu Lesjaku – dvojica bi sigurno podignula razinu igre mariborske momčadi i zapaprila modrima. To se najbolje vidjelo kad se trener ipak odlučio Mezgu u drugom djelu utakmice ubaciti u igru. Zažalio je što to nije učinio i prije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije