U Murskom Središću odigran turnir u odbojci na pijesku

U nedjelju, 5. kolovoza u Športsko-rekreacijskom centru “Zalešće” u Murskom Središću odigran je turnir u odbojci na pijesku u sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru”. Na turniru se jedanaest ekipa natjecalo kako bi osvojili laskavu tituli osvajača ovogodišnjeg turnira.

Nakon odigranih zanimljivih 24 utakmica, prvo mjesto osvojila je ekipa “Kak očeš” (Alen Varga, Đenifer Lovrenčić, NivesLovrenčis i Mailinda Vnuk), svladavši u finalu ekipu “Novaki” (Goran Novak, Goran Novak, Danijela Novak i Martina Jalšovec). Treće mjesto osvojila je ekipa “Crveni” (Sanja Kozar, Matija Kraljić, Leonardo Novak i Manuela Turk).

Sudili su Damir Bilas i Saša Mavrić, a ulogu zapisničara preuzele su Zdenka Lipić i Martina Varga. Najbolji i nezamjenjivi komentator bio je Ivica Kraljić – Gusti. Rekreativke iz Murskog Središća su se potrudile da svi učesnici i posjetitelji budu punog trbuha, i pripremile odlične langoše, a za dobru zabavu pobrinula se  tamburaška sekcija KUD “Mura”.

Svaka ekipa je za svoj trud i borbu osvojila pehare, a osvajači turnira uz pehare osvojili su i četiri cjelodnevne karte u Toplicama Sveti Martin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije