Tri dana seoskih igara u Cirkovljanu

Nogometni klub Naprijed iz Cirkovljana već dugi niz godina organizira turnir među ulicama u malom nogometu, a prošle godine su pokrenuli inicijativu i organizirali seoske igre na kojima sudjeluju svi mještani Cirkovljana.

Ovakva vrsta druženja i okupljanja naišla je na mnogobrojan odaziv mještana. Za ovu godinu plan je dodatno povećati broj igara. Od danas do nedjelje bit će veselo u Cirkovljanu gdje će seoske igre trajati čak tri dana.  

Danas se za zagrijavanje kreće od 18:30 sati, a na rasporedu su tri discipline: odbojka, potezanje užeta i viseća kuglana.

U subotu od 14:00 sati su na rasporedu četiri odbojkaške utakmice i četiri dvoboja u potezanju užeta. Od 16:00 sati slijede igre jabuka, penali, viseća kuglana, skakanje u vreći, bacanje kamena s ramena i piljenje drva.

U nedjelju je završnica igara. U odbojci i potezanju užeta slijedi borba za peto, treće i prvo mjesto, a nakon toga se nastavlja igrama. Od 16:30 bit će igre, i to viseća kuglana, paćke, košarka, jaje, hodanje na štulama, tačke i alka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije