Mladi nogometaši Spartaka najbolji na 2. božićnom kupu

>> Mladi nogometaši Spartaka najbolji na 2. božićnom kupu

Fantastičan turnir Nogometne škole Međimurje-Čakovec. Na 2. božićnom Kupu 2015. za selekciju U8 (dječaci rođeni 2007. i mlađi) nastupilo je 14 ekipa iz 9 nogometnih škola iz Hrvatske i Slovenije.



Škole koje su nastupile su: NŠ Sloga Čakovec, NŠ Spartak Mala Subotica, NŠ Zelenko Novakovec, NŠ Prelog, ŠN Sveti Martin, ŠN Rudar Mursko Središće, NK Slaven Belupo, ŠN Grada Đurđevca, NK Zavrč te domaćin turnira NŠ Međimurje-Čakovec. Kroz cijeli turnir dvoranom I. OŠ Čakovec orilo se odlično navijanje.



Tih 14 momčadi bilo je raspoređeno u dvije grupe po pet​ ekipa i jedna grupa po 4 ekipe. Nakon zanimljivih utakmica po skupinama krenulo se u razigravanje za plasman. U tom dijelu turnira najsretnija je bila ekipa NŠ Spartak iz Male Subotice koja je odnijela i konačnu pobjedu.



Iz redova pobjedničke ekipe dolazi nam najbolji strijelac turnira Bruno Vlah s 9 postignutih pogodaka iz 7 odigranih utakmica, najbolji golman turnira dolazi iz redova trećeplasirane ekipe ŠN Sveti Martin Dario Zadravec, a najbolji igrač turnira bio je Anastas Arnaudovski iz redova domaćina NŠ Međimurje-Čakovec. Nagrade je podijelio predsjednik NŠ Međimurje-Čakovec Dean Panić.



Na kraju NŠ Međimurje-Čakovec želi se zahvaliti tvrtci NRB Industry i njezinom vlasniku Robertu Novaku na kupljenim nagradama za najbolje momčadi i najbolje pojedince, tvrtci SPORTAJMO koja je poslala nagrade za najbolje pojedince te Pekari Cro Peck na pecivima za malene nogometaše. I na kraju jedna velika zahvala roditeljima naših nogometaša koji su nam pomogli na bilo koji način da se ovaj turnir organizira na najvišoj razini. Turnir se nastavlja u nedjelju od 10:00 sati u konkurenciji U6.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije