Novo vodstvo Dubravčana: Predsjednik Zoran Štefić

Konačno je završena “sportska sapunica” oko NK-a “Dubravčan” iz Donje Dubrave. Na izvanrednoj Skupštini kluba koja je održana u srijedu, 11. srpnja izabrano je novo vodstvo koje će klub voditi u naredne četiri godine.

U Upravni odbor imenovani su Zoran Štefić, Stjepan Lisjak, Tihomir Nestić, Franjo Knez, Josip Golubić, Nikola Radmanić, Mijo Kolarić, Ivan Horvat, Dominik Brljak, Nikola Pongrac i Željko Fabić. U Nadzorno odbor kluba izabrani su Ivan Štefić, Vladimir Fabić i Rudolf Lisjak. Nakon Skupštine održan je i prvi sastanak na kojem je izabran predsjednik, dva dopredsjednika, tajnik i blagajnik kluba.

Tako je dosadašnjeg predsjednika Dragana Balija naslijedio Zoran Štefić, dopredsjednici su Franjo Knez i Stjepan Lisjak, tajničke poslove obavljat će Dominik Brljak, a one blagajničke Željko Fabić.

Novi čelni čovjek donjodubravskog kluba Zoran Štefić naglasio je kako su u novo vodstvo kluba birani pošteni, vrijedni i politički neopredijeljeni ljudi koji će sve učiniti za dobrobit “Dubravčana”.

Podsjetimo, dosadašnja Uprava kluba na čelu s predsjendikom Draganom Balijem dala je ostavku i ključeve kluba predala na općinsku adresu. Prvu utakmicu pod novim vodstvom “Dubravčan” igra već u nedjelju protiv susjeda iz Donjeg Vidovca, NK Vidovčana. Susret počinje u 18 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije