NK Dubravčan: Hvala svim ljudima velikog srca za pomoć našem Niki

Minule nedjelje organizirana je humanitarna nogometna utakmica za pomoć Niki Paheku. Humanitarnom utakmicom između NK ‘Dubravčan’ i NK ‘Mladost’ iz Svete Marije ispunjen je jedan cilj, napravljen jedan korak za pomoć Niki.

>>> FOTO: U D. Dubravi humanitarna utakmica za Niku Paheka

Organizatori ove akcije, dok smo pokucali na bilo koja vrata ili nazvali neki broj, već su startu osjetili veliku podršku za Niku, što ih je samo još više motiviralo. Svi su prionuli poslu te pokušali što kvalitetnije organizirati ovu akciju.

Dio je javne zahvale NK ‘Dubravčan’ upućen ljudima velikog i toplog srca, koji su na bilo koji način pomogli prikupljanju financijskih sredstava.

Tog dana, na sportskom parku ‘Krbulja’, skupilo se oko 400 ljudi. Svi su došli u pomoć. Bili su tu navijači, igrači iz brojnih klubova diljem Međimurja te iz susjedne Podravine, kao i mnoštvo ljudi velikog srca.

Na samom kraju akcije povukla se crta te se uspostavilo kako je prikupljeno ukupno 36.210,00 kn.

Organizatori se ovom prilikom zahvaljuju: Nogometnom klubu ‘Mladost’ iz Svete Marije, ‘Sam Prometu’ d.o.o., Pekari ‘Sjemenka’, Gostionici ‘Mlin’, Slavenu Ujlakiju, Larisi Golec, Iliji Mariću, Janji Kovač, Nikoli Miseru, Udruzi žena Donja Dubrava koji su pomogli u organizaciji ove humanitarne utakmice, te portalima: donjadubrava.hr, liganadlanu.com, emedjimurje.hr, mnovine.hr i Studio M koji su medijski popratili ovaj događaj.

‘Veliko hvala svima koji ste na bilo koji način novčano pomogli u ovoj humanitarnoj akciji, te pokazali veliku dobrotu za našeg Niku, kojemu želimo brzo ozdravljenje!’, stoji na kraju zahvale NK ‘Dubravčan’ Donja Dubrava.

Kako su troškovi liječenja veliki, pozivamo Vas i ovom prilikom da svoj dobrovoljni prilog možete uplatiti na žiro-račun Nike Paheka: HR0623400093112074983.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije