Sestre Paula i Stela Posavec na suparničkim stranama

U 5. kolu prve hrvatske rukometne lige za žene u subotu u 17:00 sati u dvorani 2 Doma sportova u Zagrebu igrat će Lokomotiva i Zrinski Čakovec. Jedan od brojnih prvenstvenih susreta, ali za naš klub i poseban susret.

Početkom sezone Zrinskice je napustila Stela Posavec i preselila je u Lokomotivu. S druge strane na čakovečkoj strani bit će njena sestra Paula pa vjerujemo da će i jednoj i drugoj ovo biti poseban susret jer će se naći na suparničkim stranama.

Stela je bila uz Paulu glavna uzdanica u čakovečkim redovima, a da je to i u Lokomotivi pokazuje primjerice posljednji susret u kojemu su Zagrepčanke slavile kod Arene 33:26. Stela je postignula čak 12 golova, od čega šest sa crte sedam metara.

Lokomotiva nakon četiri kola ima četiri pobjede kao i Podravka na vrhu tablice, dok je Zrinski na 7. mjestu s 4 boda u konkurenciji 14 klubova. Prošle sezone Lokomotiva je slavila kod kuće u 12. kolu 28:24 početkom prosinca.

Posljednjeg dana travnja ove godine u 25. kolu u Čakovcu je bilo 24:24. Stela Posavec je u tom susretu postignula 6 golova, Paula Posavec 5.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije