sjećanje na dječaka kojeg više nema

VOLIM NOGOMET Peti memorijalni Petrov turnir odigrat će se 1. srpnja u Domašincu

Petar nas je prerano napustio 2019. godine a volio je nogomet

U subotu, 1. srpnja s početkom u 10 sati, Škola nogometa Dinamo-Zelenko organizira 5. po redu memorijalni “Petrov turnir” 2023. u spomen na člana njihove škole nogometa Petra Bedića Marića, koji nas je prerano napustio 2019. godine u siječnju, nakon iznenadne i teške bolesti. 

Do prvog lošeg nalaza i dijagnoze, Petar je trenirao u Školi nogometa Dinamo-Zelenko te je tako u listopadu 2017. godine ponosno odigrao zadnju utakmicu na terenu svog kluba u Domašincu, na koji je bio izrazito ponosan.

Na ovogodišnjem turniru sudjeluje šest ekipa: ŠN Sloga, ŠN Općine Mala Subotica, ŠN Međimurec – Sloboda, ŠN Nogometaš 13, ŠN Rudar i ŠN Dinamo-Zelenko. Otvorenje turnira bit će upriličeno od 10 sati, a završetak i proglašenje najboljih oko 12:30 sati, nakon čega će posjetiti Petra na njegovom vječnom počivalištu. 

Petrov turnir održat će se uz financijsku podršku i pomoć Općine Domašinec te župana Matije Posavca, koji je u potpunosti osigurao tisak majica s Petrovim likom i sloganom “Volim nogomet”, te se majce u dječjim i odraslim veličinama mogu uzeti na samom turniru u subotu.

Dođite sa djecom, jer kao i svake godine za Petrov turnir, sponzori poklanjaju  besplatno korištenje velikog tobogana za sve posjetitelje na prostoru NK Dinamo Domašinec, gdje se i održava Petrov turnir, domaće klipiće za sve sudionike kao i dekoraciju balonima.

Pozivamo vas da nam se pridružite kako bismo u Petrovo ime zaigrali najdraži nam sport, postigli koji gol, a posebno navijali za našu djecu, jer oni su naša budućnost, a upravo su ovakvi događaji bili Petrova najveća sreća i radost. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije