DARIO VIZINGER iz velenjskog Rudara prešao u Celje

U zimskom prijelaznom roku u susjednoj Sloveniji, Dario Vizinger, 19-godišnji nogometaš iz Nedelišća, sporazumno je raskinuo ugovor s Rudarom iz Velenja te pojačao redove Celja, također slovenskog prvoligaša.

Vizinger je u jesenskom dijelu za Rudar nastupio u 12 utakmica i postigao dva pogotka, oba nedugo nakon ulaska u igru. Samo jednom je od 1. minute bio u početnoj postavi pa se uz skromnu minutažu može zaključiti da nije dobio pravu priliku.

I dalje je pod ugovorom Rijeke kojoj je iz Varaždina pristupio 2015. godine, a osim što je nastupao za juniore u 1. HNL i drugu momčad u 3. HNL – Zapad, u dva navrata trener Riječana Matjaž Kek dao mu je priliku i u Prvoj HNL.

Pritom je skupio i 13 nastupa u U-18 i U-19 reprezentacijama, a prije Rudara na posudbi je prošle sezone odradio polusezonu u Hrvatskom dragovoljcu u 2. HNL. Sa Celjem je ove zime dogovorio dvoipolgodišnju suradnju, a za njihovu Facebook stranicu dao je izjavu o prvim dojmovima u novom klubu, ambicijama…

– Drago mi je što sam došao u Celje, što su napokon počele pripreme nakon odmora, ekipa je super, ovaj tjedan smo počeli s laganim treninzima. Idući tjedan kreću prave pripreme, na nama je da radimo i treninzi će pokazati na čemu smo. Moje želje su da igram, da se izborim za mjesto u ekipi, a to će trener odlučiti, na meni je da radim i da se dokažem treneru kako bih skupio što više nastupa, rekao je Vizinger.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije