MURSKO SREDIŠĆE

NOGOMETNA ŠKOLA ‘RUDAR’ Mlade nade nogometa sudjeluju na turnirima

U najsjevernijem gradu Hrvatske imaju pravo na veselje i otvaranjem šampanjca što se tiče nogometnih talenata i rezultata koje postiže Škola nogometa 'Rudar'

Škola okuplja 150-tak djece raspoređenih po kategorijama od vrtićke skupine do juniorske. Natječu se u Međimurskoj županijskoj ligi i II. NL – HNS središte sjever.

>> NOGOMETNA ŠKOLA “RUDAR” Mlade nade nogometa sudjeluju na turnirima

U rangu II. NL-HNS sjever zbrajanjem osvojenih bodova kategorije U13 i U15  skupili su najviše bodova i zasluženo osvojili 1. mjesto, ispred ŠN Novi Marof. Uvjerljivo prvo mjesto i prije samog kraja prvenstva matematički su osigurali u kategoriji U9 gdje imaju 100% učinak u odigranih 20 kola. 

Radi s malim nogometašima pod dirigentnim palicama vrsnih trenera zadovoljan je i sam voditelj ŠN Rudar, Mihael Božić, kao i predsjednik Tomislav Sabo koji najavljuju i nadalje veliku posvećenost trenera samoj djeci, a najavljuju i organizaciju turnira na igralištu NK Rudara narednog vikenda, 10. i 11. lipnja gdje će osim nogometa biti i “praznik nogometnih talenata u svim kategorijama”.

Također će sudjelovati i na Međunarodnom turniru u Crikvenici 16. i 17. lipnja. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije