Sportski vikend

Nogomet: Polet u Svetom Martinu na Muri igra s Osijekom; Podturen slavi 45 godina djelovanja; Mali nogomet: Turnir u Šenkovcu; Atletika: 340 atletičara iz 33 kluba ovog vikenda u Čakovcu; Odbojka: Završni turnir ljetne lige; Rukomet: Skupština RK Međimurje; Šah: Brzopotezni turnir u Gornjem Mihaljevcu; Kampovi: U Čakovcu tenis, u Nedelišću atletika.

Nogometni klub Polet Sveti Martin na Muri danas (petak) u 17:00 sati dočekuje ekipu Osijeka.

Nogometni klub Podturen slavi svojih 45 godina djelovanja. U nedjelju od 14:00 sati odigrat će se turnir na kojemu će uz domaćina sudjelovati sudjeluju Borac Turčišće, Mura Hlapičina i Plavi Peklenica.

Nogometni klub Šenkovec u petak i subotu 29. i 30. lipnja organizira memorijalni turnir u malom nogometu Predrag Zajec Zeko na nogometnom igralištu u Šenkovcu. Kotizacija po igraču je 20 kuna, a prijave ekipa su na dan turnira. Turnir počinje danas (petak) u 16:00 sati.

U sklopu Dana lipe prijateljsku utakmicu odigrat će Reprezentacija općine Gornji Mihaljevec i  Vučetinec u nedjelju od 17:00 sati.

Ovog vikenda u subotu i nedjelju 30.6. i 1.7.2012. održat će se u Čakovcu Državno atletsko pojedinačno prvenstvo u kategoriji mlađih juniorki i juniora – za godišta 1995. i 1996. te mlađi. Za ovo natjecanje prijavljeno je čak 340 natjecatelja iz 33 atletska kluba Hrvatske koji će se u dva dana boriti za medalje u 42 discipline. Organizator natjecanja je Atletski klub Međimurje iz Čakovca i Hrvatski atletski savez, dok će se za regularnost u vrlo zahtjevnom dvodnevnom programu brinuti članovi Zbora atletskih sudaca Međimurja.

Domaćinu natjecanja AK Međimurje cilj je da zajedno sa Gradom Čakovcem i Međimurskom županijom što bolje ugostiti sve sudionike, trenere i voditelje ekipa i istovremeno najboljim mladim hrvatskim atletičarkama i atletičarima omogući maksimalne uvjete za natjecanje na stadionu SRC Mladost Čakovec. Natjecanje započinje oba dana u 17 sati pa se pozivaju ljubitelji sporta, a posebno kraljice sportova atletike, da dođu i uživaju u zanimljivim nadmetanjima za odličja. Ulaz je besplatan.

Završni turnir Ljetne lige Međimurja u odbojci za seniore za 2012. godinu održat će se na otvorenom igralištu u Totovcu u subotu, 30. lipnja 2012. godine. Nastupaju četiri najuspješnije momčadi regularnog dijela lige. Za pobjednika turnira predviđen je pehar kojeg će osigurati Odbojkaški savez Međimurske županije.

Obje polufinalne utakmice i finalna utakmica igraju se na tri dobivena seta. Utješna utakmica za treće mjesto igra se na dva dobivena seta. Raspored utakmica: 16:30 sati  Centrometal Macinec – Tottenham, 18:30 sati  Totovec – Centrometal Čakovec, 20:30 sati  utakmica za treće mjesto i 22:00 sati  finalna utakmica.

Brzopotezni šahovski turnir odigrat će se u Gornjem Mihaljevcu u nedjelju od 10:00 sati.

Rukometni klub Međimurje danas (petak) će održati svoju Skupštinu s početkom u 19:00 sati na streljani u Čakovcu.

U tjednu koji je pred nama u Čakovcu će u sklopu kampova Svaki tjedan – sport jedan biti teniski kamp na terenima Franje Punčeca. U Nedelišću će se u sklopu Sportskog ljeta održati atletski kamp.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije