Selnica: Završni turnir nogometne lige veterana Sjeverozapad

U subotu, 30. lipnja s početkom u 15 sati na igralištu NK “Mladost” iz Selnice održat će se završni turnir Međimurske nogometne lige veterana – Sjeverozapad. Na završnom turniru svake godine sudjeluju samo četiri najbolje ekipe iz završene prvenstvene sezone. Ukoliko domaćina završnog turnira nema među prvih četiri, na turnir odlaze najbolje tri ekipe, a njima  se priključuje i domaćin.

Podsjetimo, ove je sezone nakon dugih godina čekanja ligu osvojila momčad Poleta iz Svetog Martina na Muri koja je s 13 pobjeda, 2 neriješena rezultata i 3 poraza osvojila 41 bod i imala 3 boda prednosti pred prošlogodišnjim prvacima, momčadi NK Bratstvo iz Jurovca, a treće mjesto s 35 bodova, osvojila je NK Mura iz Hlapičine koja je imala 3 boda manje od prošlogodišnjih prvaka.

Napomenimo da je na polusezoni Polet bio na trećem mjestu sa 5 bodova zaostatka za Bratstvom i 2 boda za Murom iz Hlapičine. Četvrto mjesto, s čak 11 bodova zaostatka za prvoplasiranim Poletom, osvojila je momčad NK Zebanec, no oni neće nastupati na završnom turniru jer je to četvrto mjesto sudionika turnira pripalo domaćinu završnog turnira, NK-u Mladost iz Selnice.

Mladost  je ove sezone osvojila šestom mjesto s 23 boda u 18 prvenstvenih kola iako je na polusezoni bila na 4. mjestu s isto bodova kao i ovogodišnji prvak iz Svetog Martina na Muri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije