Sveti Martin na Muri: Ukrajinski FC Sevastopol uvalio petardu NK Osijeku

Nakon što su danas u 11 sati na igralištu NK Poleta u Svetom Martinu na Muri prijateljski ogled odigrali ruski Sibir te ukrajinski Sevastopol te nakon 75 minuta napustili teren, s početkom u 18:00 sati, odigrali su Hrvatski prvoligaš i sudionik u pretkolu Europske lige, i momčad koja je već danas igrala, tj. ekipa FC Sevastopola iz Ukrajine (znači, nije igrala momčad Metalurga, nego Sevastopol).

U ovaj susret ukrajinski je sastav ušao s igračima koji većinom nisu dobili priliku u prijepodnevnom susretu protiv Ruskog Sibira iz Novosibirska, te igrači koji su imali manju minutažu ili su bili po prilagođenom programu.

Momčad iz Ukrajine je već u prvom poluvremenu pokazala da je puno bolji protivnik, i tako već do poluvremena vodila s laganih 0-3, dok Osječani nisu uspijeli napraviti pravu priliku za postizanje pogotka, a to malo što je bilo, završilo je izvan okvira ili su gosti iz Ukrajine uspijeli blokirati.

Do kraja susreta “Ukrajinci” su zabili još 2 gola, od kojih posebno treba spomenuti prekrasan gol pod gredu s veće udaljenosti, igrača s brojem 99 koji je ujedno postigao posljednji gol svoje momčadi i tako povećao prednost Sevastopola na čak 5 golova razlike, tj. na 0-5, da bi već na samom kraju Osijek uspio zabiti svoj počasni pogodak lobom golmana za 1:5.

Sutra će s početkom u 17h na igralištu u Svetom Martinu na Muri, domaća momčad – NK Polet, ugostiti prvoligaša iz Osijeka, koji nakon susreta kreće na put pa je zato susret sat prije nego obično. Vrlo vjerojatno će osječani pokušati obraniti čast prvoligaša, te se u posljednjem susretu s domaćinima od priprema u Svetom Martinu oprostiti pobjedom, no naš novi trećeligaš će vrlo vjerojatno pokušati ostati neporažen, nakon što su u prvom susretu poraženi minimalnom razlikom, pa nas tako sutra očekuje jedan kvalitetan susret kojeg svakako vrijedi pogledati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije