4 KUGLAČA, 4 ZLATA

KUGLAČKI KLUB ŽELJEZNIČAR Na Zagrebačkom turniru mladih četiri kuglača osvojila zlatne medalje

Ove subote i nedjelje je održan 6. zagrebački turnir mladih, pretposljednji u ovoj sezoni

Na njemu su nastupila 4 mlada kuglača čakovečkog Željezničara i sva četvorica su bila najbolja i osvojili zlatne medalje.

Prvi je posao već u subotu odlično odradio Borna Murić u kategoriji 14 godišnjaka koji je srušio seniorskih 530 čunjeva što mu je osiguralo zlato.

To je bio kao putokaz ostaloj trojici koji su nastup imali u nedjelju. Najveće ugodno iznenađenje priredio je 9 godišnji Jakov Šardi koji je praktično kuglački početnik, ali marljivi i redoviti treninzi donose rezultate. Po prvi puta je u kategoriji 9 godišnjaka stao na najvišu pobjedničku stepenicu sa srušena 254 čunja, čak 35 više od drugoga.

U kategoriji 10 godišnjaka Vjeko Vrček osim što je državni pojedinačni prvak niti na ovim turnirima ne zna za drugo nego zlatno odličje. Tako je bilo i ovoga puta kada je bio najbolji sa srušenim 421 čunjem. On je već i ukupni pobjednik sezone iako predstoji još jedan turnir.

Vrlo blizu ukupnom pobjedniku je i Jakov Kolenko u kategoriji 11 godišnjaka, ali će se on dobro morati potruditi i na zadnjem turniru. Na ovom je stekao značajnu prednost jer mu je direktni konkurent bio treći. Jakov je zlato ovoga puta osvojio s odličnim rezultatom, srušenih 465 čunjeva ili prosjekom od preko 5,8 čunjeva.

Pred ovim mladim snagama Željezničara ostaje još jedan turnir u lipnju gdje će se dijeliti medalje i za ukupne pobjednike sezone, gdje također očekujemo nekoliko zlata i poneko srebro.

Sve ovo potvrđuje odličan rad Željezničarove škole kuglanja i njezinih trenera Bojana i Denisa Košaka te sveprisutnog Gorana Vrčeka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije