kk donji kraljevec

FOTO Završen Međunarodni košarkaški turnir ‘Donji Kraljevec 2024’

Iza nas je još jedna "košarkaška fešta" u režiji Košarkaškog Kluba Donji Kraljevec

I ove godine su košarkaši u sklopu Dana Općine Donji Kraljevec organizirali, sada već tradicionalni, međunarodni košarkaški turnir, ovaj put u U15 kategoriji.

Na turniru su sudjelovali i naši dugogodišnji prijatelji iz KK”Bratstvo”Bosanska Krupa s kojima prijateljuju punih 20 godina, ali i novi prijatelji iz “dežele”, Košarkarski klub Murska Sobota i KK Lotmerk, a neizostavan i sjajan je bio i nastup Mažoretkinje i twirling klub Donji Kraljevec.

Naravno, igralo se tu i dobre košarke pa je tako nakon 6 odigranih utakmica pobjedu sa sve tri pobjede (iako je protiv domaćina bilo “čupavo” i samo 4 razlike na kraju) odnijela ekipa Murske Sobote, drugi je sa dvije pobjede i jednim (tijesnim) porazom bio KK Donji Kraljevec, treće mjesto je osvojila ekipa Bratstva dok je peharom za fair play nagrađena ekipa Lotmerka.

Najbolji strijelac turnira bio je domaći Tomi Levačić, dok je najboljim igračem proglašen igrač Murske Sobote Stefan Krtinić.

-Još jednom zahvaljujemo svim sportskim prijateljima na dolasku, gledateljima na podršci, Općini na potpori i što drugo reči nego… vidimo se i dogodine!- kažu iz kluba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije