TENIS

FOTO U Čakovcu najbolji mladi tenisači Europe, startao 24. ‘Croatia Cup’

Pod domaćinstvom i organizacijskom palicom Teniski klub Franjo Punčec iz Čakovca, u našem se gradu održava 24. po redu Croatia Cup

Riječ je o međunarodnom teniskom turniru za dječake i djevojčice do 12 godina, na kojem sudjeluje više od stotinu natjecateljica i natjecatelja iz Slovenije, Mađarske, Malte, Austrije, Češke, Njemačke, Rumunjske, Srbije, Belgije, Crne Gore, Litve, Švedske, Maroka, Slovačke, Francuske, Ukrajine, Poljske, Makedonije, Italije i Hrvatske, a očekuje se velik broj uzvanika, novinara i teniske publike iz Hrvatske i inozemstva.

U dva su dana održane kvalifikacije, u ponedjeljak je započeo glavni turnir, dok će se finala igrati tijekom vikenda.

Zahvaljujući našim sportašima iz jednog od najstarijih hrvatskih teniskih klubova, Čakovec je ovih dana pravo središte hrvatskog tenisa.

Turnir je najznačajniji teniski turnir tog uzrasta u Hrvatskoj, a po broju igrača i broju država među najznačajnijim teniskim turnirima u Europi.

Od srca čestitam svima u klubu na još jednoj vrhunskoj organizaciji, puno sreće u daljnjem tijeku turnira, a svim gostima srdačna dobrodošlica u naš Čakovec i sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije