ODBOJKA

SUPERLIGA Odbojkaši Centrometala ostvarili još jednu laganu pobjedu, Zadar nije imao šanse

Dva kola prije regularnog dijela lige Centrometal je na četvrtom mjestu

Odbojkaši Centrometala ostvarili su još jednu laganu pobjedu u Superligi. U Nedelišće je stigao Zadar, momčad koja se bori za ostanak u ligi. Velika razlika u kvaliteti dvaju suparnika vidjela se već od prvih trenutaka utakmice. Domaći su krenuli silovito i poveli 7:1. Malo opuštanja i sredinom seta je samo dva prednosti. Tada Centrometal opet kreće ozbiljnije i rezultat sa 14:12 dolazi do 20:12. Set završava 25:18.

Drugi set opet sličan. Jengić je na servisu i domaći vode 7:0. Sredina seta opet pripada gostima koji smanjuju na 15:14. Centrometal opet kreće odlučnije i dolazi do plus osam, set završava 25:19.

U trećem setu nakon 4:4 Centrometal kreće stvarati razliku. Ubrzo vode sa deset poena prednosti, set završava 25:16. U ovoj utakmici trener Novak koristio je čak dvanaest igrača.

Dva kola prije regularnog dijela lige Centrometal je na četvrtom mjestu. Obzirom da treća Kaštela ima dva poraza manje, a peti Varaždin dva poraza više realno je za očekivati da Međimurci završe na toj poziciji koja osigurava polufinale doigravanja i mjesto u CEV Challenge cupu. Potvrda toga trebali bi doći već narednog vikenda kad Centrometal gostuje kod sedmoplasiranog Rovinja, a Varaždinci dočekuju drugoplasiranu zagrebačku Mladost.

U predigri ove utakmice druga momčad Centrometala u sklopu 2. HOL sjever igrala je protiv zagrebačke Croatie. Prvi set su dobili sa 25:19. Druga dva seta su bila neizvjesna, oba su otišla na stranu gostiju sa 25:22. Nakon toga Croatia sa 25:16 dolazi do pobjede od 3:1.

SUPERLIGA

OKM CENTROMETAL – OK ZADAR 3 : 0 (25:18, 25:19, 25:16)

Dvorana NGC Aton, gledatelja 100
Suci: Kramar Šandl (Zagreb), Hamer (Zaprešić)
Centrometal: Šućur, Zadravec, Vincek, Lučić, Juras, Martinko, Novak, Lukša, Jengić, Peterlin, Marciuš, Zelenika, Radoš, Vuk (trener Novak)
Zadar: Šango, Škrapa, Buljat, Marković, Marčina, Šoše, Aleksić Merdić, Desnica, Mičić, Zelić (trener Masnić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije