CRVENI KARTON

NAJVIŠE PAŽNJE NA SUSJEDSKI DERBI Repovi s utakmice Dinama i Spartaka

Disciplinski sudac MNS-a Darko Jambrović odredio je kazne nakon 17. prvenstvenog kola. Najviše je pažnje bilo usmjereno na susjedski derbi Dinama iz Palovca i Spartaka iz Male Subotice

Nije se dogodilo ništa strašnoga, ali ima nešto materijala na temelju delegatskog izvještaja Željka Kovačića.
Dinamo je kažnjen kaznom od 100 eura “zbog bacanja neaktivirane baklje u teren”.

U izvještaju s utakmice stoji kako se to dogodilo u 27. minuti, kad su gostujući igrači početno vodstvo slavili pred domaćim gledateljima.


Spartakovci su “zakuhali” i drugu situaciju, u kojoj je kažnjen njihov klub. Kad su izjednačili u 94. minuti utakmice nekoliko njihovih navijača uskočilo je u teren kako bi proslavili s igračima. Spartak je kažnjen kaznom od 70 eura.


Ujedno, Jambrović je zbog situacije iz 16. kola predstavnika Spartaka Kristijana Jurasa kaznio s mjesec dana zabrane obavljanja svih funkcija u nogometu. Prema delegatskom izvještaju s te utakmice, protiv Jedinstva, Juras je u poluvremenu “imao svoj monolog gdje su mu svi smetali iz Saveza, ali nije ulazio u sudačke i prostorije za zapisnik”.


Dodajmo još kako je s četiri utakmice neigranja kažnjen Neven Ivković iz Slobode Mihovljan. On je protiv Graničara Novakovec isključen jer je u prekidu igre snažno, nogom u nogu, udario Antonia Francisca Zicarellia.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3598

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije