autoklub blasklisted

TRKAĆE MAŠINE Autoklub BlackListed u Međimurje dovodi 3. Međimurski rally

Uzbudljiva vijest odjekuje među ljubiteljima brzine i adrenalina - Autoklub BlackListed donosi treće izdanje Međimurskog Rallyja 2024!

Prošlog je tjedna u dvorani Doma kulture u Selnici održan ključni sastanak organizacijskog odbora koji je označio početak priprema za ovaj nezaboravni događaj koji će plijeniti pažnju od 3. do 5. svibnja 2024. godine.

Na inicijativu organizatora, uz predstavnike Autokluba Blacklisted Siniše Baksa i Dine Mađarića, sastanku su prisustvovali i tehnički izvoditelji AK DELTA iz Zagreba, načelnik općine Selnica Ervin Vičević: načelnik općine Sveti Martin na Muri – Martin Srša, načelnik općine Sveti Juraj na Bregu – Anđelko Nagrajsalović, načelnik općine Štrigova – Stanislav Rebernik i načelnik općine Gornji Mihaljevec – Goran Lovrec. Uz navedene prisustvovali su i predstavnici PU Međimurske, Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, DVD-i te predstavnik Terma Sv. Martin i ostali.

– Uz sve prisutne i spomenute, bez podrške Međimurske županije, Grada Čakovca, Turističke zajednice Međimurske županije i Turističke zajednice Grada Čakovca, organizacija ovakvog eventa ne bi bila moguća. Hvala svima na povjerenju, poručio je predsjednik Autokluba BlackListed, Siniša Baksa.

Na kraju sastanka potpisan partnerski Ugovor

Na sastanku je predstavljen koncept provedbe aktivnosti i natjecanja, odnosno održavanja brzinaca.

Dolazak natjecatelja predviđen je za 3. svibnja, a uzbuđenje oko 3. Međimurskog Rallyja 2024 dodatno se pojačava dolaskom natjecatelja ne samo iz Hrvatske, već i iz cijele regije, uključujući Austriju, Sloveniju, Mađarsku i šire. Vjerujemo da će to popuniti i značajne smještajne kapacitete u Međimurju, ali i dodatno promovirati ljepote našeg kraja među ljubiteljima automobilizma diljem Europe

Samo natjecanje predviđeno je za 4. i 5. svibnja prema sljedećem rasporedu:

4. svibnja – subota 

8:00 – 12:00 Gornji Koncovčak – Shakedown – dva puta

16:00 – 21:00 centar grada Čakovca – dva puta

5. svibnja – nedjelja 

8:00 – 18:00 – svaki brzinac se vozi tri puta (tri ponavljanja)

  • Gornji Koncovčak – Prekopa
  • Gornja Dubrava – Prhovec
  • Dragoslavec Selo – Okrugli Vrh

Dodatne informacije o zatvaranju cesta i lokacijama za gledatelje bit će objavljene naknadno, što će svima omogućiti da na siguran način uživaju u ovom spektaklu brzine i strasti prema automobilizmu. Pripremite se za uzbuđenje koje će obuhvatiti cijelu regiju – “3. Međimurski Rally 2024” obećava biti događaj koji se ne propušta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije