rukomet i nogomet

ZANIMLJIV VIKEND Igrat će se uzbudljive utakmice koje odlučuju o vrhu i dnu tablice

Rukometno, nogometna sezona u punom je zamahu, nadolazeći vikend to će sigurno potvrditi

Ljubiteljima sporta bit će zanimljiv vikend, na rasporedu je niz važnih utakmica koje odlučuju o vrhu i dnu prvenstvene tablice.


Krenimo s rukometom: Već danas (četvrtak) u 20 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec mladi sastav Zrinskog II domaćin je ekipi Đurđevca, a već u subotu u 14 sati gostuje u Osijeku kod Osijeka II, riječ je o utakmicama Druge lige sjever.

Rukometašice Zrinskog nakon kratke prvenstvene pauze u subotu u 19:15 sati u dvorani Graditeljske škole domaćini su varaždinskoj Koki. Riječ je o važnom susretu za obje ekipe nadamo se da su problemi u čakovečkom klubu prošlost i da će navijači kao do sada u većini susreta biti Čakovčankama osmi igrač.

Prije te utakmice, u 17 sati, također u dvorani Graditeljske škole Čakovec rukometaši Čakovca ovaj put kao već Prve lige sjever, domaćini su ekipi zagrebačkog Metalaca, ekipi koja im je do sada jedina u prvenstvu uspjela uzeti bod.

Sigurni smo da će dvorana ponovo biti puna ljubitelja rukometa i sporta. U Trećoj ligi sjever rukometašice Preloga u subotu u 17 sati gostuju u Ivancu, rukometaši Preloga također gostuju, i to u Varaždinu kod tamošnjeg istoimenog sastava, mladi sastav Čakovca II u nedjelju u 17 sati domaćin je vodećem sastavu Lige Trnovcu, a Nedelišće u subotu u 16:30 sati gostuje u Križevcima kod KTC-a II.


U Trećoj nogometnoj ligi sjever sve se utakmice igraju u subotu s početkom u 16:30 sati. U Čakovcu je Međimurje domaćin Pitomači, Graničar u Kotoribi dočekuje varaždinski Varteks, Dinamo Domašinec gostuje u Koprivnici, a u Svetom Martinu na Muri derbi, vodeći i najvjerojatniji prvak Lige Polet domaćin je drugoplasiranom sastavu Lige Rudaru. Tijekom vikenda na rasporedu su i sve utakmice Međimurskih liga.


Nogometašice Međimurja/Čakovec u nedjelju gostuju u Velikoj Gorici kod Gorice i nadaju se pozitivnom rezultatu. Takav rezultat najavljuju i mladi sastavi čakovečkog kluba, pionirke i kadetkinje koje su u Čakovcu su u subotu domaćini vršnjakinjama Istre 1961 Pula.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije