KROS LIGA

TREĆE KOLO ‘GLOBETKE’ Jurica Tomac i Alenka Horvat trijumfirali u Čakovcu

U ponedjeljak, 9. travnja 2024. godine, Čakovec je bio domaćin Trećeg kola popularne Kros lige Globetka, okupivši impresivnih 187 natjecatelja iz različitih dijelova regije

Natjecatelji su se borili na dužim i kraćim stazama, a atmosfera je bila nabijena uzbuđenjem i sportskim duhom.

Na zahtjevnoj dužoj stazi, dugoj 7,8 kilometara, dominirali su Jurica Tomac i Alenka Horvat, koji su s lakoćom osvojili prvo mjesto u muškoj i ženskoj kategoriji.

Tomac je demonstrirao izvanrednu formu, dok je Horvat impresionirala svojom upornošću i brzinom.

Na drugom i trećem mjestu kod muškaraca našli su se Darko Balić i Marko Podvez, dok su kod žena drugo i treće mjesto zauzele Dubravka Horvat i Iris Jambrešić.

Na kraćoj stazi, koja je iznosila 3,6 kilometara, najbolji su bili Vedran Rešetar i Lea Kos Rešetar. Njihova iznimna kondicija i brzina omogućili su im da zasluže prva mjesta u svojim kategorijama.

Marko Bobičanec i Denis Krištofić zauzeli su drugo i treće mjesto kod muškaraca, dok su kod žena drugo i treće mjesto osvojile Manuela Bobičanec i Jana Blažeka.

Treće kolo Kros lige Globetka donijelo je uzbudljive utrke i nezaboravne trenutke za sve sudionike.

S nestrpljenjem se očekuje četvrto kolo, koje će se održati 14. svibnja u 19 sati.

Natjecatelji su već počeli s pripremama, a očekuje se još veći broj sudionika koji će se okušati na stazama i testirati svoje sposobnosti u ovoj dinamičnoj sportskoj manifestaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije