IZUZETNA GIMNASTIČARKA

SVAKA ČAST Tijana Korent proglašena najboljom hrvatskom gimnastičarkom u 2023. godini

Iz Gimnastičkog kluba Nedelišće stižu odlične vijesti

U Osijeku je za vrijeme održavanja Svjetskog kupa održana i redovna i izborna Skupština Hrvatskog gimnastičkog saveza.

Tijekom održavanja redovne Skupštine bile su uručene i posebne zahvale i nagrade trenerima i sportašima koji su u protekloj 2023.godini ostvarili izuzetne rezultate. Ne samo na domaćim, već i na svjetskim natjecanjima, te su bili proglašeni onim najboljima u 2023.godini.

Odlukom Hrvatskog gimnastičkog saveza za najbolju gimnastičarku 2023.godine proglašena je Tijana Korent (Gimnastički klub Nedelišće), a najboljim gimnastičarom Tin Srbić.

Najboljim trenerom ženske sportske gimnastike proglašen je trener Tijane Korent Ričard Crnjac.

– Jako sama ponosna i sretna što sam dobila ovo veliko priznanje za 2023. godinu, upravo zato što je ta godina započela ozljedom koljena i nisam bila ni sigurna hoću li se na vrijeme prije početka natjecateljske sezone oporaviti, s toga sam bila izuzetno ponosna slušajući hrvatsku himnu kada sam na Svjetskom kupu Bugarskoj osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.

– Ova nagrada je veliko priznanje za sva odricanja, trud i rad koji tijekom godine ulažemo, te definitivno veliki poticaj za daljnji rad, rekla je u kratkom razgovoru Tijana Korent.

U klubu su također vrlo zadovoljni što je ovo veliko priznanje stiglo iz ruku krovne gimnastičke organizacije i time nagrađen trud i zalaganje Tijane koja već dugi niz godina ostvaruje vrhunske rezultate. Nadaju se da to nije zadnje priznanje takve vrste i značaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije