odradili 50 treninga

FOTO U Nedelišću održan europski vratarski kamp

Na kampu je sudjelovalo 50 vratara i dvije vratarke

Nedelišće je i ovu četvrtu po redu godinu bilo domaćin najvećem europskom vratarskom kampu Cotić-Starčic sada već naveliko poznatom brendu. Iza Goalkeeper Campa Cotić-Starčić još su dva sjajno odrađena termina.

U vremenu od 29.03 do 06.04 Nedelišće je odradilo ukupno 50 vratara i dvije vratarke koji su u Međimurje potegli iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić ističu kako je sve zamišljeno odrađeno u potpunosti na zadovoljstvo svih.
Nakon ukupno odrađenih 50 treninga možemo slobodno reći da smo ovdje imali pregršt sjajnih vratara željnih rada i učenja. Sigurni smo da će mnogi od njih uz kvalitetan rad izrasti u odlične vratare.

Romina Cotić glavna i odgovorna za organizaciju i kako dečki vole reći njihov maestro uputila je javnu zahvalu NK Nedelišću na sjajnom gostoprimstvu.

– Iz godine u godinu iz Međimurja idemo puni dojmova. Možemo samo ovim ljudima reći veliko hvala na predivnih 10 tak dana i na uvjetima koje su nam omogućili. Definitivno Nedelišće smatramo našim domom i unatoč brojnim ponudama koje svakodnevno dobijemo za nove lokacije već sada mogu obećati da se u Nedelišće vraćamo sljedećeg Uskrsa jer ovaj kraj i ovo mjesto to zaslužuju.

Upravo zato kao znak pažnje i ove godine donacijom naših brendiranih rukavica razveselili smo sve vratare NK Nedelišća i škole nogometa Petica. To je najmanje što Goalkeeper Camp može napraviti za ovaj klub i ovo mjesto.

NK Nedelišću želimo puno uspjeha u nastavku prvenstva i ostvarenje svih ciljeva a u nama će uvijek imati velikog navijača – rekla je Romina Cotić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije