PRVA RUKOMETNA LIGA SJEVER

SVAKA ČAST MRK Čakovec pobijedio Rudar 2 i osigurao Premier ligu!

ČAKOVEC – RUDAR II 33:23 (15:14)

ČAKOVEC – Dvorana: Graditeljske škole. Gledatelja: 1000. Suci: Igor i Hrvoje Cili (oba Zagreb). Delegat: Dragutin Modesto (Kanfanar).

ČAKOVEC:V. Horvat, Martinez, Hozjan (5),Friščić (3), Zadravec (1), Tkalčec (3), Sklepić (4), Vuković, Novak (3), E. Horvat (5), Toplek, Tompić (2), Horvatić (2), Goričanec (5), Malović. Trener: Josip Borković.

RUDAR II:Borzić (4), Stanić (3), Barišić (2), Mrkić (3), Kuhar (1), Bartolić, Škreb (5), Glivetić, Jurić (5), Zuber, Pavlović, Pajalić,Planinčić, Martinac. Trener: Iva Martinko.

Očekivana i rutinska pobjeda kojom su domaći pred brojnim gledateljima kojima treba čestitati na sportskom navijanju, četiri kola pred kraj prvenstva osigurali naslov prvaka i iduće će sezone igrati u najvišem natjecanju – Premier ligi.

Do 38. minute bila je to dosta neizvjesna i ne baš zanimljiva utakmica, domaći nisu iskoristili niz „zicera“, bilo je i tehničkih grešaka što su gosti, a riječ je o mladom i kvalitetnom sastavu, iskoristili i znali „kazniti“ pa je poluvrijeme završeno sa samo golom prednosti za domaće (15:14).

Iza toga od spomenute 38. minute igrala je samo jedna, domaća momčad. Odlično bez greške u napadu i obrani, efikasno i atraktivno, toj igri gosti nisu mogli više parirati i na kraju su sportski čestitali domaćima na pobjedi i naslovu prvaka.

Završilo je s +10 razlike, svi domaći i trener Borković zaslužuju čestitke pa nakon utakmice veliko, zasluženo i opravdano slavlje na terenu i gledalištu.

Ono završno, zajedničko slijedi na pretposljednjoj utakmici prvenstva kada su Čakovčani domaćini Vidovcu kada će primiti pehar za osvojeni naslov prvaka.

U subotu pak su ponovo domaćini, ovaj puta zagrebačkom Metalcu koji im je jedino u dosadašnjem dijelu prvenstva „uzeo“ bod.

Očekuje se i ovaj puta puno gledalište i nastavak pobjedničke serije do sada neporaženog sastava domaćih, ovaj puta već prvaka Prve lige sjever.

Za kraj još samo podatak da je bilo ugodno utakmicu pratiti u društvu predsjednika kluba Željka Kavrana i da se je rukomet opet vratio na velika vrata u Čakovec i Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije