sportska najava

RUKOMETNO NOGOMETNI VIKEND Rukometaši Čakovca jurišaju na pobjedu i naslov prvaka

U trećoj ligi Rudar dočekuje Međimurje

Nastupajući vikend ponovo nudi niz rukometno-nogometnih događanja. Rukometaši Čakovca na subotnjoj utakmici s Rudarom II Rude mogu četiri kola pred kraj prvenstva Prve lige sjever potvrditi naslov prvaka i plasmana u Premier ligu. Utakmica je na rasporedu u 19 sati u dvorani Graditeljske škole, iz kluba najavljuju pobjedu, istovremeno pozivaju gledatelje da im sportskim navijanjem pomognu uspjeti, zajedničko slavlje pak je predviđeno nakon utakmice pretposljednjeg prvenstvenog kola s Vidovcem kojoj su Čakovčani domaćini.

Rukometašice Zrinskog zbog reprezentativnih obaveza tijekom vikenda ne igraju, drugi sastav, Zrinski II domaćin je Đurđevcu, termin je još nepoznat jer su Čakovčanke tražile odgodu zbog toga što je nekoliko mladih na pripremama reprezentacije. U Trećoj rukometnoj ligi sjever rukometašice Preloga u subotu u 17 sati gostuju u Križevcima kod vodećeg sastava Lige Radnika, ostali susreti u muškoj i ženskoj konkurenciji na rasporedu su idući vikend.

U Trećoj nogometnoj ligi sjever 19. prvenstvenim kolom počinje treći prvenstveni krug, lokalni derbi je u Murskom Središću, Rudar je domaćin Međimurju, u Domašincu je Dinamo domaćin varaždinskom Varteksu, u Svetom Martinu na Muri vodeći Polet ugošćuje Podravinu Ludbreg, a Graničar gostuje u Pitomači kod tamošnjeg istoimenog sastava. Svi susreti igraju se u subotu s početkom u 16,30 sati.

U subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice Međimurskih liga.

Nogometašice Međimurja/Čakovec ovaj vikend ne igraju zbog kvalifikacijskih utakmica za EP ženske reprezentacije Hrvatske. Klub je međutim u subotu i nedjelju u Hotelu Park Čakovec organizator dvodnevne konferencije za igračice i roditelje Erasmus EU projekta (Integracija roditelja u nogometne aktivnosti sportašica i unapređenje odnosa škola-roditelji-klub).

Projekt je to koji se temelji na promociji i popularizaciji ženskog nogometa, a osim domaćina i stručnjaka iz Hrvatske dvodnevnu konferenciju i teme na istoj pratit će i predstavnici partnerskih klubova ovog projekta iz Mađarske i Rumunjske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije